تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد كود فيجوال بيسك 2010 لعكس الحروف مثل برنامج ابو الحروف
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم اخواني كود لعكس الحروف مثال

hgsbl ugd;l ,vplm hggi ,fv;hji
المفروض تكون
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

في برنامج اسمه ابو الحروف ممتاز جدا بس انا عايز كود اشتغل عليه لعكس الحروف
منتظر الرد تقبلو تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تفضل
او من هنا


او يمكن كتابه الكود التالي
كود :
[align=left]
Dim a As String = "mohmmad mustafa"
        Dim b As String
        b = StrReverse(a)
        MsgBox(b)[/align]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
للاسف ليس هو الكود المطلوب ,,,,

انا عندي مشروع عباره عن 2 تكست بوكس وبوتن عايز مثلا لما اكتب
hgsbl ugd;l ,vplm hggi ,fv;hji

انا كده نسيت احول اللغه للغه العربيه عايز بقي اضغط علي البوتن يحول لي الجمله مظبوطه في التكست بوكس اتنين تبقي كده
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

منتظر الرد منكم اخواني تقبلوا تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تفضل أخي الكريم
هذا هو الكود المطلوب

كود :
Public Class Form1
    Dim ListOfEn, ListOfAr As New List(Of String)
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        For Each I As Char In TextBox1.Text.ToCharArray
            Dim Index As Integer = ListOfEn.IndexOf(I)
            If Index = -1 Then
                TextBox2.Text &= I
            Else
                TextBox2.Text &= ListOfAr.Item(Index)
            End If
        Next
    End Sub
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        ListOfEn.AddRange({"z", "Z", "x", "X", "c", "C", "v", "V", "b", "B", "n", "N", "m", "M", ",", "<", ".", ">", "/", "?",
                   "a", "A", "s", "S", "d", "D", "f", "F", "g", "G", "h", "H", "j", "J", "k", "K", "l", "L", ";", ":",
                   "'", """", "q", "Q", "w", "W", "e", "E", "r", "R", "t", "T", "y", "Y", "u", "U", "i", "I", "o", "O",
                   "p", "P", "[", "{", "]", "}", "`", "~"})
        ListOfAr.AddRange({"ئ", "~", "ء", "ْ", "ؤ", "}", "ر", "{", "لا", "لآ", "ى", "آ", "ة", "’", "و", ",", "ز", ".", "ظ",
                           "؟", "ش", "ِ", "س", "ٍ", "ي", "]", "ب", "[", "ل", "لأ", "ا", "أ", "ت", "ـ", "ن", "،", "م", "/",
                           "ك", ":", "ط", """", "ض", "َ", "ص", "ً", "ث", "ُ", "ق", "ٌ", "ف", "لإ", "غ", "إ", "ع", "‘", "ه",
                           "÷", "خ", "×", "ح", "؛", "ج", "<", "د", ">", "ذ", "ّ"})
    End Sub
End Class

بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
الف شكر اخي الكريم نعم ظبط هذا الكود تمام اشكرك اخي تقبل تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
thnx soriaty
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
اقل ما يقال
مبدع sooriaty03
"الناس نيام فإذا ماتوا إنتبهوا"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 54 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  كيفية حفظ قيمة Label في فيجوال دوت نت 2010 عامر الجبوري 8 136 24-05-17, 04:19 PM
آخر رد: alma2
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 116 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  كيف تتحقق من وجود برنامج مثبت وان لم يكن مثبت تثبته محمد بن عطية 1 59 20-05-17, 09:26 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 50 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  تشغيل برنامج دون الحاجه للاقلاع ببرامج اخري medoddd 0 35 19-05-17, 12:46 PM
آخر رد: medoddd
  افكاركم بخصوص برنامج ادارة محلات بلاي ستيشن Basil Abdallah 3 79 18-05-17, 07:49 PM
آخر رد: Basil Abdallah
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 57 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
Exclamation [سؤال] كيفية التعامل مع الdataset في الوضع المنفصل في الفيجوال البيسك 2010 moh_g 4 110 16-05-17, 06:50 PM
آخر رد: moh_g
  [VB.NET] اريد كود حفظ العمل على البرنامج ؟؟ عامر الجبوري 4 93 16-05-17, 12:54 PM
آخر رد: عامر الجبوري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم