تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد مسح العنصر المكرر بين 3 ليست بوكس
#1
عندي برنامجي بية 3 ليست بوكس اريد العنصر المكرر ب3 ان يتم مسحة بالضغط علي زر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم

تفضل

بالتوفيق ان شاءالله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اخي سجاد المثال مميز وشغال كويس
بس في حاجة بسيطة انا عايز بدون بحث لان عندي عناصر كتير انا عايز البرنامج في حدث الزر يحذف بدون بحث اي في المثال احمد مكرر يبقي تلقائي يجيب احمد ويحذفة بدون من اكتب المكرر هو الي يجيبة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم

تفضل استدبل الكود بهذا:

PHP كود :
Dim sitem As String
        
For 0 To ListBox1.Items.Count 1
            
For Each item1 As String In ListBox1.Items
                item 
item1
                
For Each item2 As String In ListBox2.Items
                    
For Each item3 As String In ListBox3.Items
                        
If (item1 item And item2 item And item3 itemThen
                            s 
item1
                        End 
If
                    
Next
                Next
            Next
            ListBox1
.Items.Remove(s)
            
ListBox2.Items.Remove(s)
            
ListBox3.Items.Remove(s)
        
Next i 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم
مكن سؤال
كيف احدف التكرار في ListView1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
هو دة المطلوب اخي سجاد مبدع دايما

لوممكن بدون متقل عليك الحفظ في الثلاثة بعد الحذف للمكرر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طريق الكتابة على التكست بوكس aftfm 6 72 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: aftfm
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 47 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 116 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 50 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] اريد كود حفظ العمل على البرنامج ؟؟ عامر الجبوري 4 93 16-05-17, 12:54 PM
آخر رد: عامر الجبوري
  فضلا ، اريد كود لرومنة الأسماء العربية الى الحروف الانجليزية السكر المغرور 11 1,466 28-04-17, 04:30 PM
آخر رد: usamahub
  عندي جدولين اريد جملة sqlتقوم باظهار الاسماء الموجودة في الجدول الاول وليست موجودة في محمد محمود الغرياني 2 147 22-04-17, 02:19 AM
آخر رد: ابو ليلى
  طلب صغير جمع عامود من جدول واضهار النتيجة في تكست بوكس nmst70 3 154 21-04-17, 02:35 AM
آخر رد: momiana1
Photo [سؤال] بخصوص اضافة تمرير بيناتا للداتا قريد فيو من تيكست بوكس diab4diab 1 84 20-04-17, 05:26 AM
آخر رد: أسامة السالمي
  اريد رابط تحميل فيجوال بيسك 2015 كود برمجي 3 206 19-04-17, 07:10 PM
آخر رد: كود برمجي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم