تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد مسح العنصر المكرر بين 3 ليست بوكس
#1
عندي برنامجي بية 3 ليست بوكس اريد العنصر المكرر ب3 ان يتم مسحة بالضغط علي زر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم

تفضل

بالتوفيق ان شاءالله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اخي سجاد المثال مميز وشغال كويس
بس في حاجة بسيطة انا عايز بدون بحث لان عندي عناصر كتير انا عايز البرنامج في حدث الزر يحذف بدون بحث اي في المثال احمد مكرر يبقي تلقائي يجيب احمد ويحذفة بدون من اكتب المكرر هو الي يجيبة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم

تفضل استدبل الكود بهذا:

PHP كود :
Dim sitem As String
        
For 0 To ListBox1.Items.Count 1
            
For Each item1 As String In ListBox1.Items
                item 
item1
                
For Each item2 As String In ListBox2.Items
                    
For Each item3 As String In ListBox3.Items
                        
If (item1 item And item2 item And item3 itemThen
                            s 
item1
                        End 
If
                    
Next
                Next
            Next
            ListBox1
.Items.Remove(s)
            
ListBox2.Items.Remove(s)
            
ListBox3.Items.Remove(s)
        
Next i 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم
مكن سؤال
كيف احدف التكرار في ListView1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
هو دة المطلوب اخي سجاد مبدع دايما

لوممكن بدون متقل عليك الحفظ في الثلاثة بعد الحذف للمكرر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تعديل كود عدم اضافة اكترمن 0 فى التكست بوكس نبيل فتحى 5 121 18-10-17, 09:49 PM
آخر رد: سعود
  اريد تعديل ع المشروع فقط + تحميل المشروع بالكامل e-coder 4 117 17-10-17, 12:09 AM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] اريد تعديل ع هذا الكود الرجاء مساعدتـي e-coder 0 40 13-10-17, 06:39 PM
آخر رد: e-coder
  [سؤال] اريد طريقة لمنع تكرار عناصر listbox riad21 4 391 13-10-17, 10:03 AM
آخر رد: مصطفي الشكلي
  أستعلام قائم على 2 كومبو بوكس ودتاجريد فيو. nassery99 4 66 11-10-17, 09:17 PM
آخر رد: nassery99
  [VB.NET] اريد التعديل علي المديول التالي محمد اسماعيل 2 65 08-10-17, 07:37 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  اضافة 0 قبل العلامه العشريه فى التكست بوكس نبيل فتحى 6 119 08-10-17, 03:21 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  [VB.NET] السلام عليكم ارجوا المساعدة في التكست بوكس محمد بوقزاحة 2 98 26-09-17, 11:31 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  طلب كود في الكومبو بوكس hikmat 1 81 25-09-17, 11:07 PM
آخر رد: wale90
  كيف اربط تكست بوكس مع تكست بوكس اخر داخل تقرير report viewer 78hus78ali 1 67 24-09-17, 01:32 PM
آخر رد: زيد زينوبي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم