تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جربت اكواد اخذ نسخة احتياطية لقاعدة البيانات لكن
#1
السلام عليكم
جربت الاكواد كلها مش نافعة
يا ريت لو الاقي كود ينسخ القاعدة حتى لو كانت في أي مسار
وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم

انظر الى هذا المثال للأخ ابو ايهاب http://vb4arb.com/vb/showthread.php?2774...ull-Sample

بالتوفيق ان شاءالله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
شكرا استاذ بس المثال اولا مش بيفتح عندي .. كمان انا يا فندم عامل قاعدة البيانات بسيكول اكسبريس المدمج مع 2008
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي العزيز

الحل هي ان ترفق المثال للتعديل عليه يكون احسن لكي نرفق لك التعديل ان شاءالله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية عرض البيانات فى DataGridView فى وضع CrossTab noway 1 31 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: noway
  استفسار عن تعبئة combobox من قاعدة البيانات المتألق9 2 56 16-02-17, 11:57 AM
آخر رد: المتألق9
  ما الفرق بين اضافة قاعدة البيانات عن طريق الكود و اضافى قاعدة البيانات عن طريق add ne noway 1 50 12-02-17, 08:06 PM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] مشكلة في قاعدة البيانات عبدالرحمن المكاوي 2 57 08-02-17, 05:43 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [VB.NET] خطأ في كود الاتصال بقاعدة البيانات ،، مرفق مشروع أبووسم 5 99 08-02-17, 04:56 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  [سؤال] خطأ اثناء ادخال البيانات RAWAN.HQ 1 50 07-02-17, 01:15 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] كود الاتصال بقاعدة البيانات فى Class noway 0 53 06-02-17, 02:48 AM
آخر رد: noway
  عرض البيانات من قاعده البيانات لليوم الحالي. Rabeea Qbaha 5 150 05-02-17, 10:18 PM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] الاتصال بقاعدة البيانات عن طريق real Ip engmedomed@gmail.com 1 89 02-02-17, 11:44 PM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] التجميع و الفرز قواعد البيانات tifagreet 4 139 19-01-17, 04:21 AM
آخر رد: tifagreet

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم