تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف تغير الشكل
#1
كيف تغير الشكل من combobox يعنى عندى 2 item الاولة normal وى الثانية Red لو اخطارت Red الشكل يتغير للفى الكلاس بتاع الشكل red لو normal الشكل يتغير لى الاعادى
اضفت مثال ياريت حد يعد علة شكرآ


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 310.95 ك ب / التحميلات : 35)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
if selectedindex=0 then
هنا تغير الشكل على الرغم ان انا مش عارف شكل ايه اللي حيتغير
else

endif
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بشروط في الداتا جريد فيو khaled12345 0 23 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: khaled12345
  طلب كود تغير الصورة من داخل البرنامج MOSTAFA.KAMEL 4 157 24-03-17, 11:58 PM
آخر رد: Master Hacker
  [سؤال] كيفية جعل الارقام تأخذ الشكل العربي kafi2030 8 3,247 27-02-17, 12:21 PM
آخر رد: زمالك
  منع تغير التاريخ و الوقت noway 5 242 25-01-17, 03:00 PM
آخر رد: مساعدة
  كيفية تغير رسائل الخطأ؟ noway 4 320 12-01-17, 02:05 AM
آخر رد: يسرى7
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 3,201 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  تغير مكان الادوات علي الفورم makky 4 333 02-08-16, 01:19 AM
آخر رد: makky
  [VB.NET] هل يمكن تغير الوان الفورم بالمشروع بمديول كافكرة CSS nour83 4 349 03-07-16, 05:08 PM
آخر رد: أسامة
  [VB.NET] شباب عند تغير بزرار الانتقال الى الامام او الخلف تظهر لى هذه الرساله احمد عبد الحكيم 3 513 05-07-15, 03:04 PM
آخر رد: sphinx
  [سؤال] ازاى اظهر البيانات الموجودة فى الداتا جريد عند تغير صفحات TabControl احمد عبد الحكيم 4 809 10-04-15, 02:46 AM
آخر رد: احمد عبد الحكيم

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم