تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوة خاصة ومن القلب لمن سيحل هذا الموضوع الذى احتار فيه الكثير والكثير بخصوص مشغل الصوت
#1
[COLOR="#0000FF"]
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

قمت بفضل الله بعمل مشغل فيديو ويعمل بصورة جيدة
والحمدلله.......
لكن صادفتنى مشكلة وهى اننى لازم احدد انا ملفات الصوت بنفسى
كى تعمل وتشتغل
لكن اذا وقفت على ملف الصوت واخترت تشغيل بواسطة
فمش بتشتغل وبيظهر المشغل اللى
انا عملته لكن دون اى صوت ..............صور للتوضيح[/COLOR]








[COLOR="#FF0000"]وانا عاوز لما اقف على ملف الصوت واقول تشغيل بواسطة
واحدد برنامجى يشتغل الصوت للى انا اخترته ببرنامجى
فارجو حل هذه المشكلة اخوتى الكرام[/COLOR]


المشكلة مرة اخرى











وجزاكم الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




تفضل أخي.....،

سامي لا تنس الدعوة من القلب لي ولجميع إداريي وأعضاء المنتدى، ولكن لا أريدها علناً بل بظهر الغيب.






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الملفات المرفقة
.rar   Open With-01.rar (الحجم : 661.05 ك ب / التحميلات : 105)
 
 
@@@ سامحوني، منقطع نهائياً @@@

 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
@@أبورائد@@ كتب :
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




تفضل أخي.....،

سامي لا تنس الدعوة من القلب لي ولجميع إداريي وأعضاء المنتدى، ولكن لا أريدها علناً بل بظهر الغيب.






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

[COLOR="#FF0000"]عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
قسما بالله اخى ابو رائد ااننى قبل كتابة الموضوع
كنت ساكتبه " طلب من اخى ابو رائد"
لكنى تراجعت لانى رايت انها ستكون تقليلا للاخرين
لانكم كلكم مبدعين ماشاء الله.........
جزاك الله كل خير اخى العزيز ابو رائد لكن لدى ملخوظة بسيطة لو تسمح لى

مشروعى اللى عامله ودوخت على حل له كان فيه زر اختيار الصوت وكان بيختار كل الصيغ
تقريبا دون استثناء لكن هنا فى برنامجك لا يحتار لا اربع صيغ فقط للصوت
وانا عاوز البرنامج يكون فيه زر اختيار وليست بوكس ليظهر فيه الملفات
كما كنت عامله انا فى برنامجى والمهم بقى عاوزو يكون نفس برنامجك هذا
" اقف على اى ملف فيديو او صوت فاقول تشغيل بواسطة فاختار برنامجى
فيعمل معى كبرنامجك هذا...........
اذا فعلت لى هذا فعلا فيقينى سيكون فى محله انك اهلا للابداع
وانت كذلك والله دون ان تفعله لكنه العشم يا صديقى
وسواءا فعلت ام لم تفعل فلك دعوتك الخاصة كما وعدت بذلك
ليس منى فقط بل من الاولاد
[/COLOR]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
[COLOR="#0000FF"]خلاص اخى ابو رائد
جزاك الله كل خير وسعادة
جلست اجرب واحاول والحمدلله توصلت للحل
وكله طبعا بفضل الله ثم انت نعم فانت من فتح
لى الباب...........
اتمنى ان يتقبل الله دعائى انا وابنتى لك يا طيب[/COLOR]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال بخصوص ALTER TABLE dubai.eig 5 91 25-02-17, 09:35 PM
آخر رد: مساعدة
  استفسار بخصوص عدم ظهور اداة عرض ملف pdf في الادوات عباسة 7 154 22-02-17, 08:07 PM
آخر رد: عباسة
Wink [VB.NET] استفسار بخصوص التعديل والحفظ علي اداة datagridview dark1459 9 131 20-02-17, 02:13 AM
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 56 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] اسفسار بخصوص Setup Factory 9 dubai.eig 5 111 07-02-17, 12:49 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [SQL] بخصوص SQL And VB.Net thevirus 1 135 03-02-17, 10:26 PM
آخر رد: thevirus
  [سؤال] استفسار بخصوص انواع كود البحث.. Marwan9990 1 107 03-02-17, 07:09 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] سؤال بخصوص setup factory dubai.eig 0 86 02-02-17, 10:46 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] بخصوص مشكلة بتنفيذ كود sdk البصمة ssayed111 3 138 02-02-17, 01:08 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] استفسار بخصوص WebBrowser1 dubai.eig 2 102 28-01-17, 05:12 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم