تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعوة خاصة ومن القلب لمن سيحل هذا الموضوع الذى احتار فيه الكثير والكثير بخصوص مشغل الصوت
#1
[COLOR="#0000FF"]
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

قمت بفضل الله بعمل مشغل فيديو ويعمل بصورة جيدة
والحمدلله.......
لكن صادفتنى مشكلة وهى اننى لازم احدد انا ملفات الصوت بنفسى
كى تعمل وتشتغل
لكن اذا وقفت على ملف الصوت واخترت تشغيل بواسطة
فمش بتشتغل وبيظهر المشغل اللى
انا عملته لكن دون اى صوت ..............صور للتوضيح[/COLOR]








[COLOR="#FF0000"]وانا عاوز لما اقف على ملف الصوت واقول تشغيل بواسطة
واحدد برنامجى يشتغل الصوت للى انا اخترته ببرنامجى
فارجو حل هذه المشكلة اخوتى الكرام[/COLOR]


المشكلة مرة اخرى











وجزاكم الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




تفضل أخي.....،

سامي لا تنس الدعوة من القلب لي ولجميع إداريي وأعضاء المنتدى، ولكن لا أريدها علناً بل بظهر الغيب.






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


الملفات المرفقة
.rar   Open With-01.rar (الحجم : 661.05 ك ب / التحميلات : 116)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
@@أبورائد@@ كتب :
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




تفضل أخي.....،

سامي لا تنس الدعوة من القلب لي ولجميع إداريي وأعضاء المنتدى، ولكن لا أريدها علناً بل بظهر الغيب.






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

[COLOR="#FF0000"]عليكم السلام ورحمة الله وبركاته
قسما بالله اخى ابو رائد ااننى قبل كتابة الموضوع
كنت ساكتبه " طلب من اخى ابو رائد"
لكنى تراجعت لانى رايت انها ستكون تقليلا للاخرين
لانكم كلكم مبدعين ماشاء الله.........
جزاك الله كل خير اخى العزيز ابو رائد لكن لدى ملخوظة بسيطة لو تسمح لى

مشروعى اللى عامله ودوخت على حل له كان فيه زر اختيار الصوت وكان بيختار كل الصيغ
تقريبا دون استثناء لكن هنا فى برنامجك لا يحتار لا اربع صيغ فقط للصوت
وانا عاوز البرنامج يكون فيه زر اختيار وليست بوكس ليظهر فيه الملفات
كما كنت عامله انا فى برنامجى والمهم بقى عاوزو يكون نفس برنامجك هذا
" اقف على اى ملف فيديو او صوت فاقول تشغيل بواسطة فاختار برنامجى
فيعمل معى كبرنامجك هذا...........
اذا فعلت لى هذا فعلا فيقينى سيكون فى محله انك اهلا للابداع
وانت كذلك والله دون ان تفعله لكنه العشم يا صديقى
وسواءا فعلت ام لم تفعل فلك دعوتك الخاصة كما وعدت بذلك
ليس منى فقط بل من الاولاد
[/COLOR]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
[COLOR="#0000FF"]خلاص اخى ابو رائد
جزاك الله كل خير وسعادة
جلست اجرب واحاول والحمدلله توصلت للحل
وكله طبعا بفضل الله ثم انت نعم فانت من فتح
لى الباب...........
اتمنى ان يتقبل الله دعائى انا وابنتى لك يا طيب[/COLOR]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال بخصوص setup factrory طـلال 1 8 منذ 2 دقيقة مضت
آخر رد: نبيل فتحى
  [VB.NET] سؤال : بخصوص crystal reports او ReportViewer dubai.eig 2 36 منذ 9 ساعة مضت
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] استفسار بخصوص التاكد من وجود التيبل الاضافي dubai.eig 2 46 17-10-17, 10:22 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص عمل زر Next previous dubai.eig 7 125 15-10-17, 11:11 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] استفسار بخصوص ال textbox dubai.eig 2 48 12-10-17, 09:07 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] مساعدة بخصوص mysql MOSTAFA.KAMEL 0 47 06-10-17, 07:30 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  عايز اعمل حاجة تخليني اعرف كام جهاز مشغل البرنامج ومواصفات الاجهزة ووالوصول لقاعدة ال hoshosgost@yahoo.com 2 112 28-09-17, 11:41 PM
آخر رد: مصمم الدوادمي
  [سؤال] بخصوص اداة المتصفح WebKit.NET ابو روضة 0 56 28-09-17, 01:42 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] طلب بخصوص الفيس بوك MOSTAFA.KAMEL 8 237 27-09-17, 05:32 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  استفسار بخصوص الصيغة bidaya 2 103 26-09-17, 05:25 PM
آخر رد: wale90

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم