تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال بسيط : الاتصال بقاعدة بيانات موجوده على جهاز اخر داخل الشبكة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم

لو سمحتو انا اول مره اعمل برنامج على شبكه وكنت عايز اعرف connection string هتتكتب ازاى علما بانى بكتبها كده
"Provider=SQLOLEDB.1;Password=00000;Persist Security Info=True;User ID=xxxx;Initial Catalog=data;Data Source=."
الجهاز الذى لا يحمل داتا سيأخد منى اي بى الجهاز الذى يحمل الداتا ويضعه فى تيكست عنده فالبرنامج

المطلوب هو
اولا ما هى جملة الاتصال بقاعدة البيانات الموجوده الجهاز الاخر
ثانيا هل يوجد متطلبات معينه فى الجهاز صاحب قاعده البيانات مثل الفاير وول او ماشابه ذلك




الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخوي فيه نقاش بنفس القسم:
افضل طريقة لربط البرنامج بالسيرفر الرئيسي بالشركه
[h=1]طريقة مشروع برنامج متصل بقاعدة بيانات sql في سيرفر[/h][h=1]استفسار في حفظ قاعدة بيانات SQL Server للاستخدام في جهاز اخر[/h]

وافضل ان تستعرض قسم المقالات والاكواد والمشاريع ..
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
شكراخى على الاهتمام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Exclamation [سؤال] سؤال عن امكانية ربط الفيجوال بقاعدة علي الانترنت - وعن طريقه فتحه - وعدة اسأله اخرى MohamedAllam 5 232 23-07-17, 12:53 PM
آخر رد: MohamedAllam
  تضمين قاعدة بيانات MySQL مع الرنامج Jounior_P 8 243 19-07-17, 01:58 PM
آخر رد: Jounior_P
  مشكلة في الاتصال مع ملفات ال SQL الخارجية .mdf khaled12345 13 422 16-07-17, 06:21 AM
آخر رد: ahmed6610
Question [سؤال] كيف يتم تشغيل قاعدة بيانات SQL SERVER دون تنصيب MS SQL SERVER alimoi79 1 164 16-07-17, 02:56 AM
آخر رد: ابو ليلى
  [كود] المساعدة في كود بحث برقم التسلسل اذا كان الرقم غير موجود داخل قاعدة بيانات تخرج رسالة وادي العوضي 3 152 14-07-17, 09:43 AM
آخر رد: وادي العوضي
  مشكله فى Load الخاص بفورم متصل بقواعد بيانات... للخبراء نبيل كونكت 0 70 08-07-17, 07:50 AM
آخر رد: نبيل كونكت
  عمل setup لمشروع بسيط فيجوال 2008 مع سكول 2008 atefkhalf2004 7 200 07-07-17, 04:15 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  ظهور ملف بجوار الاكسس عند الاتصال atefkhalf2004 2 122 25-06-17, 04:50 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  حفظ بيانات اكثر من سجل من خلال DataGrideView abuyazan 4 903 02-06-17, 11:28 PM
آخر رد: الراشيدي
  [VB.NET] مثال +سؤال اضافة حذف عرض السجلات ahmedalans 6 384 10-05-17, 06:06 PM
آخر رد: ahmedalans

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم