تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد كود لحفظ تعديلات المستخدم على ال listbox
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
اهلا بكم اخوانى الاعزاء
اقوم باعداد برنامج مؤذن
واستعنت بموضوع الاخ مبرمج اوتار
كيفية عمل برنامج للاذان
طبعا بعد ما عمل البرنامج فيه مشكلة وهى موجودة ايضا فى مصال الاخ مبرمج اوتار
البرنامج طبعا بيتم فيه تعديل للدولة والمدينة
يعنى فى list box للدول علشان المستخدم يختار دولته وواحد زيو للمدينة
طبعا بعد ما يتقفل البرنامج واجى افتحة تانى الاقى الدولة والمدينة رجعوا تانى للاختيار الافتراضى
وعلشان كدة انا عاوز كود احطوا فى زر لحفظ التعديلات على ال list box
ارجو المساعدة وشكرا على المرور
تحياتى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
أضف في My.Settings الـListBox.SelectedIndex في الحدث Form_Closed و في في الحدث Form_Load أجعل ListBox1.SelectedIndex يوساوي القيمة الموجودة بالـSettings

للإطلاع على أبسط أستخدام للـSettings أضغط هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
استاذ على
شكرا على مرورك
بعد كتابة الكود فى الفورم لود والفورم كلوزينج
ظهر لى الخطا الموضح بالصورة
[ATTACH=CONFIG]3249[/ATTACH]
ارجو الحل


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
المبرمج الاسطورى كتب :استاذ على
شكرا على مرورك
بعد كتابة الكود فى الفورم لود والفورم كلوزينج
ظهر لى الخطا الموضح بالصورة
[ATTACH=CONFIG]3249[/ATTACH]
ارجو الحل

أضف myText إلى الـSettings أولاً بالطريقة المذكورة في الرابط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
اخى المشكلة ما زالت موجودة
[ATTACH=CONFIG]3251[/ATTACH]


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
المبرمج الاسطورى كتب :اخى المشكلة ما زالت موجودة
[ATTACH=CONFIG]3251[/ATTACH]

السلام عليكم،
أخي.. حمل Video الشرح من على هذا الرابط، أضغط هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
الف الف الف شكر اخى العزيز
الكود تمام
واعتذر عن اتعابي لك
وخالص الشكر عن وقتك ومجهودك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 23 أمس, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  تضبيط ادخال المعلومات من Rich box الي ال ListBox khaled12345 2 57 22-05-17, 08:50 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 116 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 48 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  باستخراج من قاعدة البيانات بشرط listbox items rabeh.ram 0 72 19-05-17, 01:56 PM
آخر رد: rabeh.ram
  [VB.NET] اريد كود حفظ العمل على البرنامج ؟؟ عامر الجبوري 4 92 16-05-17, 12:54 PM
آخر رد: عامر الجبوري
  فضلا ، اريد كود لرومنة الأسماء العربية الى الحروف الانجليزية السكر المغرور 11 1,462 28-04-17, 04:30 PM
آخر رد: usamahub
  عندي جدولين اريد جملة sqlتقوم باظهار الاسماء الموجودة في الجدول الاول وليست موجودة في محمد محمود الغرياني 2 145 22-04-17, 02:19 AM
آخر رد: ابو ليلى
  اريد رابط تحميل فيجوال بيسك 2015 كود برمجي 3 205 19-04-17, 07:10 PM
آخر رد: كود برمجي
  اختيار عنصر عشوائي من Listbox Basil Abdallah 1 54 17-04-17, 01:38 AM
آخر رد: عبـدالله

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم