تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كود لاخذ صورة من سطح المكتب
#1

بسم الله الرحمن الرحيم
اخوانى الاعزاء تحية طيبة وبعد
كنت عايز اعمل برنامج فكرته بسيطة جدا وهو انه ياخد صورة من سطح المكتب او من الشاشة عامة مش شرط سطح المكتب ويرسل الصورة عن طريق البريد
اعمل ايه المفروض
ضرورى الرد جزاكم الله خيرا
والسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
تفضل اخوية
[url="http://vb4arb.com/vb/showthread.php?2405-Get-Screen-Snapshot"]
Get Screen Snapshot [/url]

بالتوفيق ربي يحفظك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم
طريقة اخرى وهي باداة ScreenCapture.ocx


الملفات المرفقة
.rar   ScreenCapture.rar (الحجم : 12.09 ك ب / التحميلات : 40)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
محمود اكرم كتب :السلام عليكم
طريقة اخرى وهي باداة ScreenCapture.ocx

شكرا على هذة الاداة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
[COLOR="#800000"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
طريقة اخرى للإفادة وهي لوضع صوره ب اداة PictureBox ضع الكود التالي في زر بوتون
[/COLOR]

كود :
Dim bounds As Rectangle = Screen.PrimaryScreen.Bounds
        Dim bitm As New Bitmap(bounds.Width, bounds.Height)
        Dim gr As Graphics = Graphics.FromImage(bitm)
        gr.CopyFromScreen(bounds.X, bounds.Y, 0, 0, bounds.Size, _
CopyPixelOperation.SourceCopy)
        PictureBox1.Size = bitm.Size
        PictureBox1.Image = bitm
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
السلام عليكم

screen capture
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
والله جزاكم الله خيرا يا اخوانى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
طيب يا شباب كده جميل اوى اوى
دلوقتى انا لو عايز البرنامج ياخد screen capture كل 3 دقايق ويعمل للصورة اللى لقطها يعملها attach ويبعتها على الايميل
بطريقة اتوماتيك ايه اللى المفروض يتعمل
وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
ضع اكوادك في تايمر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
شكرا اخ عبودى على اهتمامك بس ممكن الطريقة لو سمحت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في اجبار المستخدم ان يحفظ صورة في قاعدة بيانات shado1796 96 6,253 25-02-17, 04:03 AM
آخر رد: khodor1985
  [سؤال] اريد مثال على طريقة ادراج صورة من السكانر ناصر شير 0 40 20-02-17, 02:45 PM
آخر رد: ناصر شير
  سؤال .. عن طريقة ادراج صورة من السكانر وطباعتها ناصر شير 0 47 20-02-17, 02:54 AM
آخر رد: ناصر شير
  [VB.NET] مشكلة في حدف صورة من مسار بمجلد بالكمبيوتر ناصر شير 6 123 18-02-17, 02:37 PM
آخر رد: ناصر شير
  ظهور صورة بعد الرفع ابو روضة 3 211 09-01-17, 01:36 PM
آخر رد: LoveVb
  مساعدة لو سمحتو (طريقة تحريك صورة من خلال احداثيات موجودة في ملف نصي بدون ازرار) marten363 3 185 27-12-16, 08:20 PM
آخر رد: مساعدة
  طباعة صورة PictureBox1 بعرض الصفحة .. أرجو المساعدة ahmed_elwerfalli 3 231 24-12-16, 05:59 PM
آخر رد: ahmed_elwerfalli
  حذف صورة من مجلد alimoi79 2 147 21-12-16, 12:31 AM
آخر رد: alimoi79
  [VB.NET] اريد إضافة صورة للموظف في جدول أخر بنفس قاعدة البيانات أبووسم 11 652 18-12-16, 07:15 PM
آخر رد: أبووسم
  [سؤال] طريقة لقص صورة في الpictureBox1 CLARO 7 291 06-12-16, 03:30 PM
آخر رد: CLARO

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم