تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عند اختيار صف من داتا جريد فيو اريد ظهور البيانات التى به فى تيكست بوكس والصورة توضح مااريد
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اريد عن اختيار صف من داا جريد فيو تظهر البيانات التى به فى تيكست بوكسس
دى صورة الدتا جريد فيها تتكون من عمودين الاسم والسعر مثلا عاوز لما اختار الصف الاول من الداتا جريد اضغط عليه تظهر البيانات بالاعلى فى التيكست بوكس الاول اللى اسمه الاسم والثان اللى اسمه السعر فقط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

ضع الكود هذا في حدث القريد DataGridView1_CellMouseClick

كود :
If e.RowIndex = -1 Then Exit Sub
TextBox1.Text = DataGridView1.Item(0, e.RowIndex).Value
TextBox2.Text = DataGridView1.Item(1, e.RowIndex).Value
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
شكرا اخى الكريم تم بنجاح
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  بخصوص استيراد البيانات من الاكسيل salah mansour 1 44 أمس, 04:10 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] كود تجاهل مافي التكست بوكس hglogtd 3 50 28-05-17, 04:14 PM
آخر رد: silverlight
  طريق الكتابة على التكست بوكس aftfm 6 108 26-05-17, 09:01 PM
آخر رد: aftfm
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 4 139 26-05-17, 08:30 PM
آخر رد: khaled12345
  [سؤال] كيف اخلي البرنامج يشتغل بدون نت فروم ورك و طريقة اختيار النت فروم ورك hassan 10 5,010 25-05-17, 08:04 AM
آخر رد: hatem555
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 65 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  [سؤال] ما سبب ظهور هذه المشكلة ddemed 20 332 22-05-17, 04:36 PM
آخر رد: alma2
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 118 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  مشكلة تفعيل ظهور checkbox في الفورم عامر الجبوري 4 89 21-05-17, 02:22 PM
آخر رد: alma2
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 102 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم