تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الى خبراء فى النصوص فى الفيجوال بيسك اريد معرفة نتيجة هذا الكود ؟؟
#1
السلام عليكم

ترون هذا الكود

PHP كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1
.SelectionStart TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            
TextBox1.SelectionLength TextBox2.Text.Length
            TextBox1
.HideSelection False


        End 
If 


ده كود بيبحث عن كلمة فى textbox

لو لقيها بيعمل select عليها

انا عايز بدل ما يعمل select
يطلع رسالة بالكلمة الى عثر عليها

؟؟؟؟؟؟؟
ارجو المساعدة

ويا ريت لو الكود ده كمان حد يطلعلى ناتج بحثة ده بيتاكد من نص موجود فى لستة arry
PHP كود :
If New List(Of String)(txtDataViwe.Text.Split(New String() {" "Environment.NewLine}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries)).Contains(txtxxxxxxxxxx.TextThen
            MessageBox
.Show("موجود")
        Else

        
End If 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1.SelectionStart = TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            MsgBox(Mid(TextBox1.Text, TextBox1.SelectionStart + 1, TextBox2.Text.Length))
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
بالنسبة للمصفوفة اسهل طريقة هكذا
كود :
For i As Integer = 0 To UBound(str)
            If str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox(str(i))
            End If
        Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
شكر على مرورك لاكن يوجد خطاء فى الجملة الاولى فى كلمة
str

PHP كود :
For As Integer 0 To UBound([color=#FF0000]Str[/color])
            
If Str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox
(Str(i))
            
End If
        
Next 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
لا اخي لايوجد خطأ str هي المصفوفه
كود :
Dim arr() As String = {"vb4arb", "member_3booody:", "abc", "Arr", "Str", "freeviwer"}
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        For i As Integer = 0 To UBound(arr)
            If arr(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text) = True Then
                MsgBox("المصفوفه=" & arr(i) & vbNewLine & "رقم المصفوفه=" & i)
            End If
        Next
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك جدا :o اخى 3booody
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] برجاء المساعدة فى تعديل هذا الكود (htmlDocument.DocumentNode.SelectNodes) الماجيك مسعد 14 207 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: سعود
  كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 0 57 26-05-17, 12:22 PM
آخر رد: رمضان محمد
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 60 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
  [VB.NET] كيف اوضع ProgressBar في هذا الكود e-coder 0 54 23-05-17, 07:43 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] احتاج تعديل الكود يخص تشغيل Button حسب user domin hglogtd 4 106 22-05-17, 09:25 AM
آخر رد: hglogtd
  [VB.NET] اريد حل لموضع تايمر ضمن الاكواد تالية e-coder 5 116 21-05-17, 09:38 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [VB.NET] اريد وضع مؤقت بدون تايمر داخل هذا الكود + المشروع بالكامل e-coder 0 52 19-05-17, 04:09 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] كيف اضع وقت في هذا الكود e-coder 4 130 18-05-17, 08:07 AM
آخر رد: e-coder
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 58 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
  اين الخطا في هذا الكود rabeh.ram 18 470 16-05-17, 10:48 PM
آخر رد: rabeh.ram

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم