تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مبتدأ و محتاج مساعدى لو سمحتوا الكود بسيط جدا
#1
[attach=config]3771[/attach]:d
:d:d
انا حاولت معاه كتير و مش عارف ايه الغلط الى موجود ياريت حد يساعدنى

و عندى طلب تانى لو سمحتوا


انا عاوز اعمل ف الفورم رقم واحد تكيست بوكس يكون عبارة عن شريط بحث فى الفورم الى بعد كده يعنى اكتب فيه اسم الفورم و ابحث يروح جايبهوللى


او اى فكرة قريبة من كده

وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الفورم الحالي لاتكتب اسمه وانما فقط كلمة Me
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
سعود كتب :الفورم الحالي لاتكتب اسمه وانما فقط كلمة Me

شكرا جدا لحضرتك
انا كنت شغال بالاصدار 6 بالطريقة دى من فترة كبيرة الف شكر مرة تانى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] يرجى التعديل على الكود dubai.eig 4 77 18-01-17, 05:25 PM
آخر رد: dubai.eig
  اريد تحول الكود لفيجوال 2008 abudawoodd 6 177 15-01-17, 02:11 PM
آخر رد: abudawoodd
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 415 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [VB.NET] هل الكود هذا صحيح dubai.eig 10 217 01-01-17, 10:15 PM
آخر رد: مساعدة
  اين اكتب هذا الكود anis_derna 3 140 28-12-16, 12:18 PM
آخر رد: thevirus
  تصحيح الكود الاتي CLARO 2 63 23-12-16, 02:12 PM
آخر رد: CLARO
  شرح الكود و الادوات المستخدمة anis_derna 1 88 20-12-16, 06:40 AM
آخر رد: silverlight
Information [VB.NET] تعديل بيسط على الكود 3asfa~mdmra 6 123 18-12-16, 04:31 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  ما الخطأ فى هذا الكود ؟ what's error in my code ? twitter acount creator الماجيك مسعد 16 379 13-12-16, 01:21 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [كود] تصحيح خطئ في الكود عبدالرحمن المكاوي 1 94 12-12-16, 03:23 PM
آخر رد: amgad525

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم