تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقل البرامج بالريجستير الي ليست بوكس
#1
اريد نقل البرامج الموجودة بالريجستير الي ليست بوكس واختيار احد البرامج لحذفها من اليست بوكس

كبرنامج حذف الملفات من جذورها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
هذا رابط لمثال يعرض جميع البرامج المركبة في النظام
Example of how to get a list of installed programs like Add and Remove Programs
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
مشكور جدا بس دة كلاس مش برنامج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
بس هذا قسم أسئلة واستفسارات الأعضاء وليس قسم طلب مشاريع حسب الطلب

يعني لمن احد يعطيك كود او كلاس استفيد منه بالطريقة اللي تناسبك على اساس انت مبرمج.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف يتم البحث فى ليست فيو موجودة فى فورم اخر الماجيك مسعد 13 190 17-01-17, 02:34 AM
آخر رد: مساعدة
  حذف الاسطر المكررة من ليست ثم اعادتهم samira20 3 104 12-01-17, 09:16 AM
آخر رد: samira20
  ترتيب 2 ليست بوكس حسب احدهما samira20 6 137 06-01-17, 06:40 PM
آخر رد: samira20
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 409 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [كود] استقسار عن الكومبوبكس والتيكست بوكس عبدالرحمن المكاوي 6 139 31-12-16, 07:35 PM
آخر رد: مساعدة
  [كود] كود وضع رابط WebBrowser في التكيست بوكس hassan 2 510 21-12-16, 02:00 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 240 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 137 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 293 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 116 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم