تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخصوص Microsoft Visual Basic 2010 Express
#1
سامى ابوسريع كتب :
[SIZE="4"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخوتى انا كل ما احاول افتح مشروع واخليه على نت فريم وورك 2
مش بيقبل.......
هو بكون على فريم وورك 4 ولما بخليه 2 بيظهر لى هذه الرسالة







فازاى اخلى مشروعى يكون على فريم وورك 2
وجزاكم الله خيرا
[/SIZE]
وااااااااااااااااارجو الررررررررررررررررد رجاااااااءا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بعمل ب Microsoft Visual Basic 2010 Express
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
يقولك احفظ المشروع قبل تغغير الفريم ورك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا اخى معاكى كل الحق
جزاك الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [نقاش] الى كل خبير ومبتدأ نقاش بخصوص جعل البرنامج نسخة تجريبية 0theghost0 1 145 30-11-16, 11:21 PM
آخر رد: awidan76
  مساعدة بخصوص Listbox CLARO 3 78 16-11-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] CrystalReports بخصوص GroubBy thevirus 1 58 15-11-16, 10:51 PM
آخر رد: السرور
  ربط قاعدة بيانات اكسس 2010 مع فيجوال 2012 diab4diab 2 80 15-11-16, 10:24 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] استفسار بخصوص استعلام التعديل dark1459 8 106 15-11-16, 12:31 AM
آخر رد: dark1459
Photo بخصوص قراءة الباركود shwehdi4pc 11 288 10-11-16, 11:44 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [VB.NET] بخصوص الطباعه لشي محدد adel27 6 127 10-11-16, 05:51 PM
آخر رد: adel27
  [VB.NET] كيفية تحميل صورة من قاعدة بيانات اكسس 2010 نوريس 2 105 09-11-16, 12:32 PM
آخر رد: نوريس
  [VB.NET] كود بخصوص ProgressBar thevirus 1 74 30-10-16, 02:21 PM
آخر رد: shwehdi4pc
  عمل كومبكت لقاعدة بيانات اكسس 2010 makky 0 50 29-10-16, 09:26 PM
آخر رد: makky

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم