تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخصوص Microsoft Visual Basic 2010 Express
#1
سامى ابوسريع كتب :
[SIZE="4"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخوتى انا كل ما احاول افتح مشروع واخليه على نت فريم وورك 2
مش بيقبل.......
هو بكون على فريم وورك 4 ولما بخليه 2 بيظهر لى هذه الرسالة







فازاى اخلى مشروعى يكون على فريم وورك 2
وجزاكم الله خيرا
[/SIZE]
وااااااااااااااااارجو الررررررررررررررررد رجاااااااءا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بعمل ب Microsoft Visual Basic 2010 Express
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
يقولك احفظ المشروع قبل تغغير الفريم ورك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا اخى معاكى كل الحق
جزاك الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكله اثناء تثبيت MICROSOFT VISUAL STUDIO ULTIMATE 2013 tempman 0 29 أمس, 08:23 AM
آخر رد: tempman
  [SQL] بخصوص SQL And VB.Net thevirus 0 40 16-01-17, 07:43 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] بخصوص WebBrowser dubai.eig 5 154 15-01-17, 03:10 PM
آخر رد: dubai.eig
  هل يوجد طريقة لارسال رسائل واتساب من البرنامج باستخدام vb.net 2010 ? Dr.Sherif Alazizi 15 431 12-01-17, 11:54 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [سؤال] ما الفرق بين Visual Studio Community و Professional و Enterprise Mohamed371 3 124 10-01-17, 06:07 PM
آخر رد: Mohamed371
  سئوال بخصوص التاريخ السيد الجوهري 2 106 08-01-17, 04:01 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  بخصوص الاداة WebBrowser ali.alfoly 5 124 31-12-16, 04:59 PM
آخر رد: ali.alfoly
Rainbow طباعة بيانات في DGV باستخدام VB EXPRESS وليس V STUDIO فاطمة غ 5 133 26-12-16, 04:24 PM
آخر رد: محمد كريّم
  سؤال بخصوص الكرستال ريبورت hglogtd 10 464 19-12-16, 04:12 PM
آخر رد: وائل القطاوي
  [سؤال] بخصوص GroupBox thevirus 3 102 18-12-16, 07:47 PM
آخر رد: ali.alfoly

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم