تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عندي مشكلة في غلق برنامج به سريال بورت ار اس 232
#1
عندي مشكلة في غلق برنامج به سريال بورت ار اس 232
لما اجي اغلق البرنامج
من علامة اكس
البرنامج بيهنج ومش بيقفل
مع العلم ان السريال بورت بيكون مفتوح

وعملت زر امر للغلق
وفيه كتبت
serialport.close
me.close

وبيحصل نفس المشكلة
ياريت حد يساعدني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
محتاج حل او فكرة احاول اجربها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 0 10 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: Mohamed371
  [سؤال] كيف ابطل زر tab فى برنامج على الفيجوال بيسك Mohamed371 1 29 أمس, 02:11 AM
آخر رد: مساعدة
  ارجوا المساعدة في برنامج محاسبة فيجوال بيسك 2008 محمد بوقزاحة 8 183 19-01-17, 01:30 PM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 0 28 19-01-17, 12:00 PM
آخر رد: Mohamed371
  [VB.NET] مشكلة في اضافة ايميلات لـlistbox 3asfa~mdmra 4 62 19-01-17, 12:14 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً timer 3asfa~mdmra 4 95 15-01-17, 10:09 PM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [اقتراح] كيف ممنكن اتجاوز برنامج التجريبي 3asfa~mdmra 10 223 15-01-17, 04:00 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] سوال مشكلة في اخذ نسخة احتياطية من قاعدة بيانات SQL كفاح 4 95 14-01-17, 08:19 PM
آخر رد: كفاح
  برنامج شبية بالـTeemView Basil Abdallah 21 504 11-01-17, 11:05 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 232 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم