تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال في كود تعبئة داتا جريد من ds ؟
#1
    السلام عليكم إخوتي الكرام
انا عندي شاشة فيها كمبو بوكس بقوم بتعبئتها من Ds
1 - يختار المستخدم اسم من الكمبوبوكس والمطلوب تعبئة بيانات هذا الاسم في داتا جريد بنفس الشاشة
2 - كتبت هذا الكود لتعبئة الداتا جريد من جدول الفروع
المشكلة ان الداتا جريد بتعبئ من الجدول الأول في الدي اس اللي بيعبئ الكمبوبوكس عند تحميل الشاشة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#2
السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#3
(17-11-15, 01:45 PM)مهموم كتب : السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)

جزاك الله خيرا علي الرد هارفع لك المثال

مش عارف ارفع مثال بصراحة
بس تقدر تلخص سؤالي في نقطتين
الأولي : أريد تعبئة كمبوبوكس باسماء فروع الشركة في الفورم لود
2 - المستخدم يختار اسم فرع من الكمبو بوكس دي ويضغط عرض ليعبئ بيانات الفرع في داتا جريد ؟؟


المشكلة ان الدتاجريد بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس فهمتني ؟

PHP كود :
       Try

            Call conecDB
()
 
           SQL "SELECT * FROM Tab_Branches"
 
           ad = New SqlDataAdapter(SQLConn)

 
           ds.Clear()
 
           ad.Fill(ds)

 
           Cmb.DataSource ds.Tables(0)
 
           Cmb.DisplayMember "BR_Name_Ar"
 
           Cmb.ValueMember "G_ID"

 
           'ad.Dispose()
            '
closeDB()
 
       Catch ex As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
           End
        End 
Try 



هذا الكود : لتعبئة الكمبوبوكس في الفورم لود وشغال مية مية
المشكلة بقا في تعبئة الداتا جريد بنفس الشاشة

بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس
وهذا هو الكود الخاص بها
PHP كود :
           Try
                ds
.Clear()
 
               SQL "select * FROM Tab_Main Where Branch_Name = '" Cmb_Srch_Branch_Name.Text "'"
 
               ad = New SqlClient.SqlDataAdapter(SQLConn)
 
               ds1 = New DataSet
                ad
.Fill(ds1)
 
               DtGridView_Rslt.Enabled True
                DtGridView_Rslt
.DataSource ds1.Tables(0)
 
               closeDB()
 
           Catch ex As Exception
                MessageBox
.Show(ex.Message)
 
           End Try 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف اقوم بحفظ بيانات بقاعدة اكسيس داتا بيز موجودة على سيرفر رهف العريفي 7 96 أمس, 09:00 AM
آخر رد: رهف العريفي
Exclamation سؤال حول المعامل Ctype ndjakoub 2 71 17-01-17, 10:54 AM
آخر رد: silverlight
  سؤال محمد بن عطية 3 104 13-01-17, 12:10 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] سؤال في text box engmedomed@gmail.com 1 80 31-12-16, 07:20 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] سؤال في الرسم البياني engmedomed@gmail.com 0 63 27-12-16, 11:42 PM
آخر رد: engmedomed@gmail.com
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 263 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  .سؤال محيرني.. محمد 2017 4 159 25-12-16, 10:02 PM
آخر رد: محمد 2017
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 157 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  اول سؤال لي في منتداكم الرائع ..... من اين ابداء وبما ابداء البرمجة zin1zamanh 16 331 23-12-16, 06:45 PM
آخر رد: zin1zamanh
  [نقاش] هل من مناقش- سؤال خاص بالباركود وال كيوار كود لو تكرمتم اخواني الكرام zinom 6 178 21-12-16, 07:02 PM
آخر رد: mohamed haroon

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم