تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال في كود تعبئة داتا جريد من ds ؟
#1
    السلام عليكم إخوتي الكرام
انا عندي شاشة فيها كمبو بوكس بقوم بتعبئتها من Ds
1 - يختار المستخدم اسم من الكمبوبوكس والمطلوب تعبئة بيانات هذا الاسم في داتا جريد بنفس الشاشة
2 - كتبت هذا الكود لتعبئة الداتا جريد من جدول الفروع
المشكلة ان الداتا جريد بتعبئ من الجدول الأول في الدي اس اللي بيعبئ الكمبوبوكس عند تحميل الشاشة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#2
السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر
#3
(17-11-15, 01:45 PM)مهموم كتب : السلام عليكم ورحمة الله

أخي عبده

أين المثال المرفق! (مثال وليس مشروع)

جزاك الله خيرا علي الرد هارفع لك المثال

مش عارف ارفع مثال بصراحة
بس تقدر تلخص سؤالي في نقطتين
الأولي : أريد تعبئة كمبوبوكس باسماء فروع الشركة في الفورم لود
2 - المستخدم يختار اسم فرع من الكمبو بوكس دي ويضغط عرض ليعبئ بيانات الفرع في داتا جريد ؟؟


المشكلة ان الدتاجريد بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس فهمتني ؟

PHP كود :
       Try

            Call conecDB
()
 
           SQL "SELECT * FROM Tab_Branches"
 
           ad = New SqlDataAdapter(SQLConn)

 
           ds.Clear()
 
           ad.Fill(ds)

 
           Cmb.DataSource ds.Tables(0)
 
           Cmb.DisplayMember "BR_Name_Ar"
 
           Cmb.ValueMember "G_ID"

 
           'ad.Dispose()
            '
closeDB()
 
       Catch ex As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
           End
        End 
Try 



هذا الكود : لتعبئة الكمبوبوكس في الفورم لود وشغال مية مية
المشكلة بقا في تعبئة الداتا جريد بنفس الشاشة

بتتعبئ بنفس بيانات الكمبوبوكس
وهذا هو الكود الخاص بها
PHP كود :
           Try
                ds
.Clear()
 
               SQL "select * FROM Tab_Main Where Branch_Name = '" Cmb_Srch_Branch_Name.Text "'"
 
               ad = New SqlClient.SqlDataAdapter(SQLConn)
 
               ds1 = New DataSet
                ad
.Fill(ds1)
 
               DtGridView_Rslt.Enabled True
                DtGridView_Rslt
.DataSource ds1.Tables(0)
 
               closeDB()
 
           Catch ex As Exception
                MessageBox
.Show(ex.Message)
 
           End Try 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الضمير المستتر


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 10 145 منذ 17 دقيقة مضت
آخر رد: araxis
  سؤال حول Combobox noway 2 20 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: amgad525
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 17 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 55 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 172 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 1 71 17-11-16, 10:50 PM
آخر رد: السرور
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,901 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 287 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis
  [VB.NET] سؤال كيف يمكن معرفة التغير في قاعدة البيانات وليد الزنتاني 2 110 10-11-16, 01:20 AM
آخر رد: وليد الزنتاني

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم