تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحديد فترة استلام بضاعه
#1
أريد عمل برنامج اقوم بتسجيل تاريخ استلام بضاعة لعملاء حسب تاريخ مستقبلي وليكن شهر 3 2014
في ذلك اليوم عندما افتح البرنامج يقوم بالبحث عن كل العمله الي المفروض تستلم البضاعه النهارده بس
الكود عملته بس في حاجة غلط
ارجو التعديل عليه



f DataGrid1.Columns.Item(aa) - Date < 0 And DataGrid1.Columns.Item(aa) - Date < 5 Then
If rs.State = 1 Then rs.Close
rs.CursorLocation = adUseClient
rs.Open "SELECT * FROM ADDAMEL WHERE Yoam BETWEEN " & DataGrid1.Columns.Item(10) & " AND " & Date & " ORDER BY Yoam", db, 1, 3
Set DataGrid1.DataSource = rs
DataGrid1.BackColor = &HFF&
End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يالغالي الموضوع سهل مايحتاج عناء

مجرد فقط تحفظ البيانات لتسليم مع التاريخ

وعمل تايمر يقوم بالبحث في قاعدة البيانات عن التاريخ المطابق لتاريخ اليوم ويقوم باظهارها

لو ارفقت برنامجك ليتم التعديل علية يكون احسن
[صورة مرفقة: images?q=tbn:ANd9GcT72OLJW7D1E5QW-HUeWeJ...TGoNeg2jnQ]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
لحظة يباشا

انا عايز مثلا تاريخ النهاردة يلون الحقول الي بتاريخ النهاردة بس بلون احمر


الملفات المرفقة
.rar   2.rar (الحجم : 9.78 ك ب / التحميلات : 49)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
أرجو الرد سريعا
او نقل الفكرة وساقوم بتنفيذها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم

- إستخدم أداة الفليكس قريد علشان تقدر تلون السطر , في المرفقات .

- تحياتي .


الملفات المرفقة
.rar   2-Fixed.rar (الحجم : 9.41 ك ب / التحميلات : 59)
كود :
For each Breathe in MyLife
Breathe.Say " سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر أستغر الله العظيم وأتوب إليه"
Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: arabe


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تحديد موقع الشخص عن طريق ip hsansalhh 0 109 02-07-16, 03:51 AM
آخر رد: hsansalhh
Question [vb6.0] هل يمكن تحديد اكثر من سجل في MSFlexGrid وخذفها دفعه واحده ؟؟ Microformt 2 497 11-07-15, 01:53 PM
آخر رد: Microformt
  أريد عند تحديد التاريخ الأول يتم تحديد التاريخ الثاني تلقئيا على أن يكون بعده بثلاثة رجل الكهرباء 3 568 02-05-15, 01:54 AM
آخر رد: رجل الكهرباء
  [كود] تحديد ملفات البارتشن فى ملف تيكست Etos 5 1,288 15-10-13, 05:55 AM
آخر رد: VB_Coder

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم