تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة StackOverflowException was unhandled فى الليست بوكس
#1
السلام عليكم


واجهتنى مشكلة غريبة جدا بالنسبة ليا ومش عارف ايه سببها

صورة للمشكلة + سطر الخطأ






همسة(اسف على اسمى ورقمى مركز الرفع بيضيف watermarkعلى كل الصور)


وهذا كود التايمر الى بيحصل فيه المشكلة

PHP كود :
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Timer1.Tick
       
Try
 
          x += 1
           
If listip.Items.Count 1 Then
               Timer1
.Stop()
 
              btncheckinfo.Text "Start"
 
              MsgBox("تم الانتهاء بنجاح")
 
              listip.SelectedIndex 0
               x 
0
               btnsaveipyes
.Show()
 
              btnsaveipno.Hide()
 
              btnclearno.Hide()
 
              btnclearyes.Show()
 
          Else
 
             
               
For ip 0 To listip.SelectedItems.Count 1
 
                   listip
.SelectedIndex += 1
                   ProgressBar1
.Increment(1)
 
                  lblProgressBar1value.Text = (ProgressBar1.Value 100 ProgressBar1.Maximum).ToString("00") & "%"
 
                  '(مجموع الدرجات ) ×100 ÷ (الدرجات الكلية للمادة الدراسية)
                   checkIP(listip.SelectedItem)
               Next
           End If
       Catch ex As Exception
           MsgBox(ex.Message)
       End Try
 
   End Sub 


ارجو مساعدتى بالحل ممن يستطيع المساعدة

ومشكورين مقدما يا شباب
-
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
عذرا، هل يمكن أن تضع السطر الذي حصل فيه الخطأ، فصورة الخطأ غير موجودة في المشاركة.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد
#3
(24-01-16, 03:08 AM)khodor1985 كتب : السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
عذرا، هل يمكن أن تضع السطر الذي حصل فيه الخطأ، فصورة الخطأ غير موجودة في المشاركة.

اسف كنت نسيت اضافة الصورة

الان الموضوع فيه صورة المشكلة + الكود

اتمنى مساعدتك ان استطعت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
PHP كود :
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Timer1.Tick
       
Try
           
+= 1
           
If listip.Items.Count 1 Then
               Timer1
.Stop()
               
btncheckinfo.Text "Start"
               
MsgBox("تم الانتهاء بنجاح")
               
listip.SelectedIndex 0
               x 
0
               btnsaveipyes
.Show()
               
btnsaveipno.Hide()
               
btnclearno.Hide()
               
btnclearyes.Show()
           Else
              
               For 
ip 0 To listip.SelectedIndex.Count 1
 
                   listip
.SelectedIndex += 1
                   ProgressBar1
.Increment(1)
                   
lblProgressBar1value.Text = (ProgressBar1.Value 100 ProgressBar1.Maximum).ToString("00") & "%"
                   '(مجموع الدرجات ) ×100 ÷ (الدرجات الكلية للمادة الدراسية)
                   checkIP(listip.SelectedItem)
               Next
           End If
       Catch ex As Exception
           MsgBox(ex.Message)
       End Try
 
   End Sub 

الكود بعد التعديل
جرب وأفدنا يرحمكم الله
الرد }}}}
#5
(24-01-16, 04:54 AM)khodor1985 كتب :
PHP كود :
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Timer1.Tick
       
Try
 
          x += 1
           
If listip.Items.Count 1 Then
               Timer1
.Stop()
 
              btncheckinfo.Text "Start"
 
              MsgBox("تم الانتهاء بنجاح")
 
              listip.SelectedIndex 0
               x 
0
               btnsaveipyes
.Show()
 
              btnsaveipno.Hide()
 
              btnclearno.Hide()
 
              btnclearyes.Show()
 
          Else
 
             
               
For ip 0 To listip.SelectedIndex.Count 1
 
                   listip
.SelectedIndex += 1
                   ProgressBar1
.Increment(1)
 
                  lblProgressBar1value.Text = (ProgressBar1.Value 100 ProgressBar1.Maximum).ToString("00") & "%"
 
                  '(مجموع الدرجات ) ×100 ÷ (الدرجات الكلية للمادة الدراسية)
                   checkIP(listip.SelectedItem)
               Next
           End If
       Catch ex As Exception
           MsgBox(ex.Message)
       End Try
 
   End Sub 



الكود بعد التعديل
جرب وأفدنا يرحمكم الله

السلام عليكم

بعد ما اضفت كودك المعدل لم استطع التجربة
لان ظهر خطأ فى
listip.SelectedIndex.Count - 1

كود الخطأ

Error 1 'Count' is not a member of 'Integer'.

يريت تعدل الكود
لانى معرفتش احل المشكلة
بالنتظارك يا غالى

السلام عليكم

وهذا رابط تحميل المشروع

لكى تجرب وتشوف المشكلة بنفسك

وتستطيع التعديل عليه

اتفضل

http://elmagek.net/up/do.php?id=86

بانتظاركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انا اسف جدا نسيت ورفعت البرنامج بدل السورس

عموما لو انت بتقول انه شغال عندك بدون مشاكل

فيريت تحمل ملف الايبهات دا
وتضيفه للبرنامج وتجرب

الملف فيه 2400 ايبى

وهتظهر معاك المشكلة والبرنامج شغال

لانها بتظهر لما بتكون العناصر كتير

وللتجربه

دا ملف ايبهات
ضيفه لليست بوكس فى البرنامج ودوس
Start

وهتظهر معاك المشكلة

عند 34% تقريبا
او ازيد
دا ملف الايبهات
http://elmagek.net/up/do.php?id=87
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
الرابط لا يعمل
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد
#8
(26-01-16, 07:07 PM)HASAN6.0 كتب : الرابط لا يعمل

ارفقت لك ملف الايبهات


الملفات المرفقة
.txt   A.txt (الحجم : 35.2 ك ب / التحميلات : 13)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
هل من حل؟ .
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
الصورة الخاصة برسالة الخطا مش موجودة.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة في كتابة عربي مع انجليزي في نص واحد ali.alfoly 2 53 منذ 35 دقيقة مضت
آخر رد: silverlight
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 44 أمس, 06:31 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  مشكلة كتابة نص في text box kofa 3 40 08-12-16, 09:24 PM
آخر رد: kofa
  [VB.NET] مشكلة فى كود بيحمل ملف من على النت MOSTAFA.KAMEL 8 200 08-12-16, 05:51 PM
آخر رد: CLARO
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 86 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 220 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 59 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  حل مشكلة الكود الاتي - سهل- CLARO 3 94 02-12-16, 04:06 PM
آخر رد: ali.alfoly
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 2,385 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 65 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم