تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطأ الداتا قريد فيـو
#1
السـلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

عندي في قاعدة البيانات 6 أعمده 
ووضعت تنسيق لديزاين ويعطيني خطأ ( لا يجب أن تكون عدد الأعمده سالبه ) المعلمه أندكس

كود :
 DataGridView1.Columns(0).HeaderText = "الرقم التسلسلي"
       DataGridView1.Columns(1).HeaderText = "أسم  "
       DataGridView1.Columns(2).HeaderText = "رقم الخطاب"
       DataGridView1.Columns(3).HeaderText = "جهة الخطاب "
       DataGridView1.Columns(4).HeaderText = "الأجـــراء"
       DataGridView1.Columns(5).HeaderText = "تـاريخ الأرسـال"

هذه الصوره للخطأ داخل الفجوال


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
أنحححححححححححححححححلت المشكله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 38 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 31 05-12-16, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 69 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 179 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 129 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 99 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 60 17-11-16, 11:53 AM
آخر رد: Genius Live
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,903 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 90 15-11-16, 12:41 PM
آخر رد: محمود بكرى
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 297 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم