تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملء الكموبوكس داخل داتا جريد فيو
#1
لكل اخوانى فى المنتدى لكم جزيل الشكر على التعاون
سوالى عن كيفية ملىء الكموبوكس داخل الداتا جريدفيو ببيانات عمود فى جدول معين عن طريق الكود
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-02-16, 10:44 PM)boudyonline كتب : راجع الموضوع التالي :

http://vb4arb.com/vb/thread-13867.html

لك الف تحية على ردك على هذا الموضوع و موضوع الكريستال ريبورت
بعد اذنك عايز اعرف انت عدلت ايه فى ملف الكريستال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عزيزى عايز اعرف طريقة عمل فاتورة بالداتاجريد فيو عايز اختار اسم الصنف من كموبو بوكس يكتب اسمه فى عمود اسم الصنف و كذلك بقية بيانات الصنف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , moftah70
#6
(23-02-16, 09:43 PM)HASAN6.0 كتب :
كود :
Dim cell As DataGridViewComboBoxCell = New DataGridViewComboBoxCell()
       cell.Items.Add("Item 1")
       cell.Items.Add("Item 2")
       cell.Items.Add("Item 3")
       cell.Items.Add("Item 4")
       DataGridView1(0, 0) = cell
الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(24-02-16, 10:57 PM)HASAN6.0 كتب :
(24-02-16, 09:31 PM)فارس احمد السيد كتب : الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
اسف على الازعاج

اخي الكريم .. حاول رفع المشروع

الاخ العزيز hasan6  اريد ملء الكموبوكس من جدول الاصناف
كما فى الصورة المرفقة بحيث عند اختيار رقم الصنف يظهر رقمه و سعره فى الاعمدة المخصصة لذلك
و لكم منى جزيل الشكر


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير


الملفات المرفقة
.rar   FillGridCombo.rar (الحجم : 357.01 ك ب / التحميلات : 37)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: moftah70 , HASAN6.0
#10
(28-02-16, 12:51 AM)ممدوح الخطيب كتب : السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
أخي أنا عملت لك مثال صغير

الاخ الغالى ممدوخ الخطيب الف شكر على تعبك معى
اجرب الملف و ان شاء الله خير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 9 140 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 16 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 52 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 169 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 1 71 17-11-16, 10:50 PM
آخر رد: السرور
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,901 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 285 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis
  [سؤال] حفظ النص المكتوب داخل listBox فارس جراح 7 109 15-11-16, 04:00 AM
آخر رد: LoveVb
  [VB.NET] تفريغ داتا جريد tifagreet 5 103 09-11-16, 07:06 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم