تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لو سمحتوا ياجماعة عندي مشكله مع اداة folder browser dialog
#1
انا بستخدم الاداة مع ليست بوكس ولما بختار مجلد بتجبلي مسار الملفات اللي داخل المجلد انا عايز بدل ماتجيب المسار تجيب الاسم


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-02-16, 02:27 PM)مدحت رمضان كتب :
(17-02-16, 01:45 AM)hassan كتب : تفضل اخوي

هاذا الكود يخذف مسار البحث فقط يضهر اسامي الملفات

PHP كود :
For Each lists As String In IO.Directory.GetDirectories("مسار البحث")
 
           lists lists.Replace("مسار البحث""")
 
           ListBox1.Items.Add(lists)
 
       Next 

استبدل مسار البحث في مسار البحث المطلوب


وشكرا
الف شكر اخي العزيز الكود تمام بس اضفت عليه بدل المسار " folder browser dialog.select bath" واشتغل تمام
 نعم اخي هذه الفكره المقصوده بس حبيت اوضح لك الطريقه

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] اداة Geckowebbroser التي موجود في لغة vb.net عبدالرحمن المكاوي 0 47 24-11-16, 03:54 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Information [VB.NET] مشكله في إرسال ايميل bahgat okasha 0 44 22-11-16, 04:50 AM
آخر رد: bahgat okasha
  [VB.NET] (مشكله) في تسجيل الدخول لموقع badoo باستخدام HttpWebRequest ali ahmed 1997 1 189 17-11-16, 04:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
Photo [سؤال] لدي مشكله DataGridView أحمد العرب 4 134 16-11-16, 10:26 AM
آخر رد: أحمد العرب
Lightbulb [سؤال] هل يوجد اداة لاستعراض الانترنت غير webcontrol elhon.tec 1 153 09-11-16, 03:24 PM
آخر رد: elhon.tec
  هل من طريقة لإنشاء اداة بنفسك في vb.net thevirus 2 88 30-10-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] احتاج اداة شبيهه datetimepicker التقويم الهجري mss2 1 384 26-10-16, 02:47 AM
آخر رد: wahibo
  [VB.NET] مشكلة فى Dim g As Graphics رسم نص وصور من اداة ريتش تكست بوكس الماجيك مسعد 24 575 24-10-16, 08:06 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  طلب شرح اداة كيف تعمل nayefacc 3 168 03-10-16, 01:43 AM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] خصائص اداة DateTimeInput عمرو نجيب 2 121 30-09-16, 10:48 PM
آخر رد: ممدوح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم