تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال بخصوص التوب كنتروال
#1
ممكن كود وطريقة اظهار التوب كنتروال او لست فيو فى اكثر من فورم و فى نفس المساحه
على سبيل المثال
اريد اظهار توب بوكس معين فى اكتر من فورم وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ماهو التوب بوكس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
انا اسف التوب كنتروال اريد ازظهارو فى اكثر من فورم ويكون فى نفس المكان والمساحه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي قرئت موضوعك 10 مرات لم افهم المطلوب للامانه


ممكن توضيح شوي

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عملت توب كنتروال واريده يظهر فى اكتر من فورم مش يعنى افتح اى فورم اليه موجود
او اثبته فى مكانه ولما افتح اى فورم ميتشلش
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [نقاش] الى كل خبير ومبتدأ نقاش بخصوص جعل البرنامج نسخة تجريبية 0theghost0 1 149 30-11-16, 11:21 PM
آخر رد: awidan76
  مساعدة بخصوص Listbox CLARO 3 78 16-11-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] CrystalReports بخصوص GroubBy thevirus 1 58 15-11-16, 10:51 PM
آخر رد: السرور
  [VB.NET] استفسار بخصوص استعلام التعديل dark1459 8 107 15-11-16, 12:31 AM
آخر رد: dark1459
Photo بخصوص قراءة الباركود shwehdi4pc 11 289 10-11-16, 11:44 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [VB.NET] بخصوص الطباعه لشي محدد adel27 6 128 10-11-16, 05:51 PM
آخر رد: adel27
  [VB.NET] كود بخصوص ProgressBar thevirus 1 74 30-10-16, 02:21 PM
آخر رد: shwehdi4pc
  [VB.NET] طلب بخصوص timer 3asfa~mdmra 1 64 26-10-16, 12:31 AM
آخر رد: العواد الصغير
  [VB.NET] سوال على الحاسبة عفيف الاثوري 2 90 18-10-16, 07:53 PM
آخر رد: العواد الصغير
  [VB.NET] مساعدة بخصوص ملف txt rabeh.ram 5 128 17-10-16, 10:08 PM
آخر رد: rabeh.ram

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم