تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال بخصوص التوب كنتروال
#1
ممكن كود وطريقة اظهار التوب كنتروال او لست فيو فى اكثر من فورم و فى نفس المساحه
على سبيل المثال
اريد اظهار توب بوكس معين فى اكتر من فورم وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ماهو التوب بوكس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
انا اسف التوب كنتروال اريد ازظهارو فى اكثر من فورم ويكون فى نفس المكان والمساحه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي قرئت موضوعك 10 مرات لم افهم المطلوب للامانه


ممكن توضيح شوي

وشكرا
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عملت توب كنتروال واريده يظهر فى اكتر من فورم مش يعنى افتح اى فورم اليه موجود
او اثبته فى مكانه ولما افتح اى فورم ميتشلش
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [SQL] بخصوص SQL And VB.Net thevirus 0 39 16-01-17, 07:43 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] بخصوص WebBrowser dubai.eig 5 152 15-01-17, 03:10 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] سوال مشكلة في اخذ نسخة احتياطية من قاعدة بيانات SQL كفاح 4 89 14-01-17, 08:19 PM
آخر رد: كفاح
  سئوال بخصوص التاريخ السيد الجوهري 2 105 08-01-17, 04:01 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  بخصوص الاداة WebBrowser ali.alfoly 5 124 31-12-16, 04:59 PM
آخر رد: ali.alfoly
  سؤال بخصوص الكرستال ريبورت hglogtd 10 464 19-12-16, 04:12 PM
آخر رد: وائل القطاوي
  [سؤال] بخصوص GroupBox thevirus 3 102 18-12-16, 07:47 PM
آخر رد: ali.alfoly
  [VB.NET] بخصوص SQL Server dubai.eig 2 100 16-12-16, 04:24 PM
آخر رد: dubai.eig
  [نقاش] الى كل خبير ومبتدأ نقاش بخصوص جعل البرنامج نسخة تجريبية 0theghost0 1 219 30-11-16, 11:21 PM
آخر رد: awidan76
  مساعدة بخصوص Listbox CLARO 3 126 16-11-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم