تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كيفية عرض عناصر الليست فيو الى اداة الكومبو بوكس؟
#1
السلام عليكم

عندى ليست فيو وكومبو بوكس

اريد عرض عنصار الليست فيو فى الكومبو بوكس

يعنى اضافة عناصر الليست فيو الى الكومبو بوكس تلقائيا

هل من طريقة او اقتراحات؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(17-03-16, 12:53 PM)الماجيك مسعد كتب : السلام عليكم

عندى ليست فيو وكومبو بوكس

اريد عرض عنصار الليست فيو فى الكومبو بوكس

يعنى اضافة عناصر الليست فيو الى الكومبو بوكس تلقائيا

هل من طريقة او اقتراحات؟

تفضل هاذا الكود

PHP كود :
Dim st As String ""
 
       For Each itms In ListView1.Items
            st 
itms.ToString
            st 
st.Replace("ListViewItem:""")
 
           st st.Replace("}""")
 
           st st.Replace("{""")
 
           ComboBox1.Items.Add(st)
 
       Next 


اذا اردت عرض العناصر كامله احذف امرReplace

شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد
#3
(17-03-16, 03:59 PM)hassan كتب :
(17-03-16, 12:53 PM)الماجيك مسعد كتب : السلام عليكم

عندى ليست فيو وكومبو بوكس

اريد عرض عنصار الليست فيو فى الكومبو بوكس

يعنى اضافة عناصر الليست فيو الى الكومبو بوكس تلقائيا

هل من طريقة او اقتراحات؟

تفضل هاذا الكود

PHP كود :
Dim st As String ""
 
       For Each itms In ListView1.Items
            st 
itms.ToString
            st 
st.Replace("ListViewItem:""")
 
           st st.Replace("}""")
 
           st st.Replace("{""")
 
           ComboBox1.Items.Add(st)
 
       Next 


اذا اردت عرض العناصر كامله احذف امرReplace

شكرا لك

تسلم ايدك يا غالى

بصراحة كانت غايبة عنى خاصية Replace

وكنت اعتقد انها هتخلى البرنامج تقيل اثناء الاستدعاء

تسلم ايدك يا استاذ حسن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-03-16, 04:26 PM)الماجيك مسعد كتب :
(17-03-16, 03:59 PM)hassan كتب :
(17-03-16, 12:53 PM)الماجيك مسعد كتب : السلام عليكم

عندى ليست فيو وكومبو بوكس

اريد عرض عنصار الليست فيو فى الكومبو بوكس

يعنى اضافة عناصر الليست فيو الى الكومبو بوكس تلقائيا

هل من طريقة او اقتراحات؟

تفضل هاذا الكود

PHP كود :
Dim st As String ""
 
       For Each itms In ListView1.Items
            st 
itms.ToString
            st 
st.Replace("ListViewItem:""")
 
           st st.Replace("}""")
 
           st st.Replace("{""")
 
           ComboBox1.Items.Add(st)
 
       Next 


اذا اردت عرض العناصر كامله احذف امرReplace

شكرا لك

تسلم ايدك يا غالى

بصراحة كانت غايبة عنى خاصية Replace

وكنت اعتقد انها هتخلى البرنامج تقيل اثناء الاستدعاء

تسلم ايدك يا استاذ حسن

العفوووووو 

اخي الله يوفقنا ويوفقك ان شا ءالله

شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الماجيك مسعد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيفية استخدام مكتبة TLSharp الماجيك مسعد 3 57 منذ 8 ساعة مضت
آخر رد: الماجيك مسعد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 214 منذ 8 ساعة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 47 أمس, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
Sad [VB.NET] كيفية تصميم قاعدة بيانات SQL Server وربطها مع الVS 2010 Ayman97 0 25 06-12-16, 04:34 PM
آخر رد: Ayman97
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 2,366 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  كيفية تخفيض مستوي الامان في الاكسل atefkhalf2004 7 90 28-11-16, 06:48 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  [سؤال] اداة Geckowebbroser التي موجود في لغة vb.net عبدالرحمن المكاوي 0 48 24-11-16, 03:54 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Question [VB.NET] كيفية ربط أى حقل IFieldObject بعمود بجدول برمجياً Crystal Reports newvbdev 4 116 23-11-16, 08:51 PM
آخر رد: newvbdev
  كيف اقوم بتعبئت كمبو بوكس من جدول في اسكيول سيرفر معتز الجازوي 2 69 19-11-16, 03:10 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مسار قاعدة البيانات في التكست بوكس hglogtd 2 75 19-11-16, 02:19 AM
آخر رد: hglogtd

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم