تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طالب كود مهم جدا
#1
انا عملت برنامج فكرتو انو يبقا متصل 

بويندوز سيرفر عن طريق بورت 80

الى هو بورت برنامج الاباتشى والى انا طالبو كود يخلى البرنامج يتصل بالويندوز سيرفر ويشوف القونصل ابلكيشن بتاع اللعبة الاونلاين الى انا عملها اللعبة دى متبرمجة سى شارب وليها بورتات وايبى علشان اللعبة اونلاين 

اللعبة هيا كونكر تهييس للى يعرفها 

انا محتاج كود يتصل بالويندوز سيرفر ويشوف اللعبة دى شغالة ولا لا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(08-04-16, 12:50 PM)Sha3waza كتب :
انا عملت برنامج فكرتو انو يبقا متصل 

بويندوز سيرفر عن طريق بورت 80

الى هو بورت برنامج الاباتشى والى انا طالبو كود يخلى البرنامج يتصل بالويندوز سيرفر ويشوف القونصل ابلكيشن بتاع اللعبة الاونلاين الى انا عملها اللعبة دى متبرمجة سى شارب وليها بورتات وايبى علشان اللعبة اونلاين 

اللعبة هيا كونكر تهييس للى يعرفها 

انا محتاج كود يتصل بالويندوز سيرفر ويشوف اللعبة دى شغالة ولا لا

لم تجري لي تجربة بهاذا الامر 

لاكن تقدر تعمل المطلوب بشكل بصيط تقوم بي برمجة اللعبة على وضع الاوامر او جمل في ملف txt في السيرفر ومن البرنامج الاخر يقوم بقرائة ملف txt الموجود في السيرفر ويعطيك نتجية ان كانت اللعبة تعمل الان او لا 



هاذا الكلام على حسب فهمي لطلبك


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ممكن الكود لكدا وعلى فكرة انا هحط الايبى لزم علششان يعرف فين ملف التكست
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(10-04-16, 07:13 PM)Sha3waza كتب : ممكن الكود لكدا وعلى فكرة انا هحط الايبى لزم علششان يعرف فين ملف التكست

ما اقدر اعطيك كود وما ادري وين ملفات txt الي مفروض يتم تحميل الاوامر منه 

اطرح كل شي باتفضيل هنا لكي تتم المساعدة 


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
ممكن الفيس بوك بتاعك او تضيفنى على الفيس دا

http://www.facebook.com/admin950
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(21-04-16, 04:19 PM)Sha3waza كتب : ممكن الفيس بوك بتاعك او تضيفنى على الفيس دا

http://www.facebook.com/admin950

لا يوجد لدي حساب

اطرح كل شي هنا افضل لتعم الفائدة 


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
الملف هيكون على استضافة مثلا او انا هكتب ايبى الجهاز الى انا هحمل من عليه

وعادى ممكن يكون فى فولدر او ما يكون
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(04-05-16, 01:28 AM)Sha3waza كتب : الملف هيكون على استضافة مثلا او انا هكتب ايبى الجهاز الى انا هحمل من عليه

وعادى ممكن يكون فى فولدر او ما يكون

اخي نفس اللعبة تقوم بتحمل المعلومات على ملف txt وهاذا الملف يكون مرفوع على استضافة وانت تقوم بجلب المعلومات منه


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طي ملف طالب abuyazan 0 91 18-02-16, 01:15 PM
آخر رد: abuyazan
  إيجاد ترتيب طالب على الصف abuyazan 2 253 16-02-16, 08:00 AM
آخر رد: abuyazan
  [سؤال] تعديل درجة طالب المبرمج العبقري 2 286 10-01-16, 11:01 AM
آخر رد: المبرمج العبقري
  [سؤال] طالب في بداية المشوار ...ارجو المساعدة key2pc 2 318 03-11-15, 09:49 AM
آخر رد: HASAN6.0
  السلام عليكم اخواني الكرام بالمنتدى طالب بمساعدتكم ببعض التعديلات ببرنامج العمولات moh61 0 247 20-09-15, 07:20 PM
آخر رد: moh61
  طالب مساعدتك بالبحث داخل datagridview بواسطه listbox اسنادا لنوع قيمة text moh61 5 461 05-09-15, 05:30 AM
آخر رد: moh61
  ممكن كود اضافة طالب الي فعالية المثال يوضح ذالك مبرمج أوتار 11 983 14-03-13, 02:58 AM
آخر رد: مبرمج أوتار

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم