تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ايجاد الداتا من Sql و اضافته في Textbox
#1
السلام عليكم انا كنت عاوز اجيب داتا من Sql من Column معين و اضيفه في Textbox بس و جهتني مشكله جتلي رساله بتقولي 
CurLevel مع العلم CurLevel  دي اسم ال Column

اكوادي...

كود :
imports system.data.sqlclient
mysqlconn = New SqlConnection
       mysqlconn.ConnectionString = "Data Source=" + txtServerName.Text + ";initial catalog=" + txtdatabasename.Text + ";initial catalog=" + txtshardacc.Text + ";user id=" + textusername.Text + ";password=" + txtpassword.Text
       Dim queryresult As Integer




       Try


           mysqlconn.Open()
           command = New SqlCommand("select COUNT (*) as numRows from _Char Where CharName16='" & TextBox40.Text & "'", mysqlconn)
           queryresult = command.ExecuteScalar
           mysqlconn.Close()


           If queryresult = 0 Then
               MsgBox("charactername not found ", MsgBoxStyle.Critical, "Error")
           Else
               MsgBox("(1) Username Found " & TextBox40.Text, MsgBoxStyle.Information, "Done")
               TextBox29.Enabled = True
               TextBox30.Enabled = True
               TextBox31.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox32.Enabled = True
               TextBox33.Enabled = True
               TextBox34.Enabled = True
               TextBox35.Enabled = True
               TextBox36.Enabled = True
               TextBox37.Enabled = True
               TextBox38.Enabled = True
               TextBox39.Enabled = True
               Try
                   mysqlconn.Open()
                   Dim reader As SqlDataReader

                   reader = command.ExecuteReader
                   If reader.HasRows Then
                       TextBox39 = reader.Item("Curlevel")
                   End If

               Catch ex As Exception
                   MessageBox.Show(ex.Message)
               End Try
             

           End If
       Catch ex As Exception
           MessageBox.Show(ex.Message)
       End Try
   End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
TextBox39.Textreader.Item("Curlevel"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan
#3
(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

(08-04-16, 11:07 PM)khodor1985 كتب : Textbox39.Text
أتمنى لك التوفيق

PHP كود :
  TextBox39.Textreader.Item("Curlevel")

نفس المشكله 

نفس المشكله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب فيك ترسل المشروع لو سمحت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: hassan


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تقسيم ip داخل textbox Incubus 2 40 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: Incubus
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 1 62 أمس, 03:22 AM
آخر رد: abid
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 1 103 09-12-16, 10:44 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 48 09-12-16, 06:31 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 60 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  الرجاء المساعده في ايجاد كود لتحقيق شرط معين معتز الجازوي 1 38 07-12-16, 05:19 AM
آخر رد: silverlight
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 80 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 188 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 132 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 110 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم