تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة في ربط اوفيس 2003 مع دت نت 2010
#1
بسم الله الرحمن الرحيم صصمت برنامج  علي الفيجوال دوت نت 2010 وعملت قاعدة بيانات باوفيس 2003  وربطها بي
البرنامج عبارة عن شوية بيانات بدخلهم عن طريق البرنامج ويتحفظوا في قاعددة البيانات المهم لما افتح البرنامج واجي اعدل ع اي بيانات محفوظة قبل كدا بتظهر رسالة هرفع الصورة وياريت المساعدة الحاجاة التانية لما بعمل حذف للبيانات واضغط حفظ واقفل البرنامج الاقي جايب نفس البيانات برضوا الا لازم احذفهم من قاعدة البانات يعني احذفها من الاكسيس ياريت المساعدة


   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
من الرسالة يتضح انه ينقصه امر تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها

بيحصل كدا معاك لان لازم تضيف امر تحديث بالكود جرب تكتب كود الحفظ هون ونشوف.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

Private Sub جدول1BindingNavigatorSaveItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles جدول1BindingNavigatorSaveItem.Click

        Me.Validate()
        Me.جدول1BindingSource.EndEdit()
        Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AmrDataSet)

    End Sub

دا كود االحفظ 

زدا لينك صورة من البرنامج  
http://fs5.directupload.net/images/160416/mqx2rdey.jpg

(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
وصورت الكود


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
(16-04-16, 09:05 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد

مفيش اكواد اصلا كلها من عمل المعالج
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  حل مشكلة الكود الاتي - سهل- CLARO 3 67 أمس, 04:06 PM
آخر رد: ali.alfoly
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 49 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [VB.NET] مشكلة عند عمل تحديث للبيانات Asmaa adel 3 68 27-11-16, 03:56 PM
آخر رد: Adrees
Rainbow [VB.NET] مشكلة طابعة الباركود محمد اسماعيل 3 261 27-11-16, 10:30 AM
آخر رد: adel27
  [SQL] مشكلة عند الاتصال بالسيكوال سيرفر تظهر الرسالة التالية Asmaa adel 8 178 21-11-16, 11:58 PM
آخر رد: Asmaa adel
  [سؤال] مشكلة في إعادة تنفيذ البرنامج wael khlak 1 51 21-11-16, 11:48 PM
آخر رد: السرور
  ربط قاعدة بيانات اكسس 2010 مع فيجوال 2012 diab4diab 2 80 15-11-16, 10:24 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] مشكلة في كود البحث khalid475 14 213 11-11-16, 07:52 PM
آخر رد: khalid475
Question [سؤال] مشكلة محيرتني هل من مساعدة shwehdi4pc 14 2,090 10-11-16, 03:55 PM
آخر رد: أبوبكر سويدان
  [VB.NET] كيفية تحميل صورة من قاعدة بيانات اكسس 2010 نوريس 2 105 09-11-16, 12:32 PM
آخر رد: نوريس

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم