تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة في ربط اوفيس 2003 مع دت نت 2010
#1
بسم الله الرحمن الرحيم صصمت برنامج  علي الفيجوال دوت نت 2010 وعملت قاعدة بيانات باوفيس 2003  وربطها بي
البرنامج عبارة عن شوية بيانات بدخلهم عن طريق البرنامج ويتحفظوا في قاعددة البيانات المهم لما افتح البرنامج واجي اعدل ع اي بيانات محفوظة قبل كدا بتظهر رسالة هرفع الصورة وياريت المساعدة الحاجاة التانية لما بعمل حذف للبيانات واضغط حفظ واقفل البرنامج الاقي جايب نفس البيانات برضوا الا لازم احذفهم من قاعدة البانات يعني احذفها من الاكسيس ياريت المساعدة


   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
من الرسالة يتضح انه ينقصه امر تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها

بيحصل كدا معاك لان لازم تضيف امر تحديث بالكود جرب تكتب كود الحفظ هون ونشوف.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

Private Sub جدول1BindingNavigatorSaveItem_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles جدول1BindingNavigatorSaveItem.Click

        Me.Validate()
        Me.جدول1BindingSource.EndEdit()
        Me.TableAdapterManager.UpdateAll(Me.AmrDataSet)

    End Sub

دا كود االحفظ 

زدا لينك صورة من البرنامج  
http://fs5.directupload.net/images/160416/mqx2rdey.jpg

(16-04-16, 06:53 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 05:49 PM)سعود كتب : من الرسالة يتضح انه ينقصه امر  تحديث Updatecommand
ارفع مثالك للتعديل عليه.

اولا شكرا جدا علي مرورك بس انا محتاج اعرف لي بيحصل معايا عند الامر save لما اجي احفظ البيانات او اعدل عليها
وصورت الكود


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
(16-04-16, 09:05 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:56 PM)سعود كتب :
(16-04-16, 07:50 PM)abdonaser كتب :
(16-04-16, 07:43 PM)سعود كتب : اخي الكريم مادام عندك ادوات جهزها لك المعالج ليش تتعب حالك وتضيف من عندك ازرار؟؟؟
شوف الشرح هنا

اخي الكريم انا مش قصدي علي الزراير المشكلة اصلا في زرار المعالج نفسه يعني علامة الحفظ هي الي فيها المشكلة الزارير  الي حاططها دي لسة مكودتهاش اصلا وانا قصدي علي الزرار بتاع الخفظ الي في المعالج

حصل خير ... برضو اقترح عليك تطبق اللي شرحت بالفيديو فيه كم خطوة مهمة هي اللي حتفرق معك لو لاحظتها.
اخي الي في الفديو انا مطبقه صح ياريت لو حضرتك تعمل مثال وتجرب ترفعه هنا واطايق الاكواد

مفيش اكواد اصلا كلها من عمل المعالج
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً timer 3asfa~mdmra 4 85 أمس, 10:09 PM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] سوال مشكلة في اخذ نسخة احتياطية من قاعدة بيانات SQL كفاح 4 80 14-01-17, 08:19 PM
آخر رد: كفاح
  هل يوجد طريقة لارسال رسائل واتساب من البرنامج باستخدام vb.net 2010 ? Dr.Sherif Alazizi 15 413 12-01-17, 11:54 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 214 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] مشكلة تحويل من 32بت الى 64 بت yemen1 3 91 08-01-17, 01:23 PM
آخر رد: yemen1
  [سؤال] مشكلة في انشاء مشروع عبدالرحمن المكاوي 4 105 01-01-17, 02:44 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] مشكلة تهنيج البرنامج ابو روضة 2 158 30-12-16, 04:47 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً بموقت timer 3asfa~mdmra 2 93 30-12-16, 05:03 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] مشكلة في Timer 3asfa~mdmra 6 199 29-12-16, 03:40 PM
آخر رد: silverlight
  مثال للبحث بين تاريخين مشكلة تستحق الاهتمام nabil.1710 30 670 28-12-16, 06:15 PM
آخر رد: nabil.1710

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم