تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] استفسار داخل الويب براوزار
#1
السلام عليكم

عايز كود لما ادوس على البوتون رقم واحد يضغط على القناة اللى فى الموقع

ولما ادوس على بوتون اتنين يضغط على قناة رقم اثنين فى الموقع وهكذا 

وعاوز امنع محدش يقدر يدوس علي اي زرار بالموس علي اداة ويب براوزر 

ولكم جزيل الشكر ولو احد عاوز رابط الموقع يخبرني في تعليق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(17-04-16, 11:50 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 02:14 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(17-04-16, 01:39 PM)ramygamalvb كتب : يجب ارفاق نموذج لكى نقدر نساعدك فيه
دي صورة
 
عاوز لما ادوس علي اي بونت او زرار في برنامجي يضغط علي اي ايقونة من اللي في الصورة دي
اخي ارفق المشروع مع الموقع لكي نقدم المساعدة


شكرا لك
اول شئ اريد تغير التصفح ليصبح من متصفح اخر لكي يتناسب مع الموقع بعدين

اريد عن الضغط علي اي Button يقوم البرنامج تلقائي بالظغط علي احدي هذه الصورة التي في الصورة العلوية وهذه صورة تبين العملية

وهذا مشروع مبسط 


الملفات المرفقة
.rar   Test-Actvetor.rar (الحجم : 61.41 ك ب / التحميلات : 15)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  الرصيد الافتتاحي داخل داتا جريد فيو السيد الجوهري 0 1 منذ 1 دقيقه مضت
آخر رد: السيد الجوهري
  [سؤال] حفظ النص المكتوب داخل listBox فارس جراح 7 120 15-11-16, 04:00 AM
آخر رد: LoveVb
  [VB.NET] استفسار بخصوص استعلام التعديل dark1459 8 117 15-11-16, 12:31 AM
آخر رد: dark1459
Exclamation [VB.NET] استفسار في كود string a_abdullah 11 215 07-11-16, 10:05 PM
آخر رد: a_abdullah
  [VB.NET] استفسار عن DataGridView dubai.eig 2 86 21-10-16, 08:09 AM
آخر رد: أبو عمر
  كيفية إضافة فورم داخل بانل في الفورم الرئيسي bidaya 4 132 21-10-16, 04:40 AM
آخر رد: silverlight
  هل يمكن عرض صفحة اكسل داخل نموذج فيجوال بيسيك 2010 walkady 4 159 18-10-16, 07:52 PM
آخر رد: sayedf1
  [سؤال] مشكلة في الحفظ داخل قاعدة البيانات عن طريق Dataadaptor alrawi84 1 86 16-10-16, 11:02 PM
آخر رد: alrawi84
Photo استفسار عن Team Foundation Server shwehdi4pc 3 94 10-10-16, 01:16 AM
آخر رد: shwehdi4pc
  استفسار حول اداه ListView Mohamed20 3 132 01-10-16, 10:08 PM
آخر رد: ممدوح

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم