تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة فى كود خاص تخطى الاعلان
#1

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-04-16, 11:37 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
شكراااااااااااا تمام انت فنان بمعنى الكلمة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-04-16, 11:40 PM)mostfa1995 كتب :
(17-04-16, 11:37 PM)hassan كتب :
(17-04-16, 09:41 PM)mostfa1995 كتب :

المشكلة بعد ميفتح الموقع واجى اضغط على الاعلان مش بينقل على الفروم الثانى

الكود المستخدم
انا مستخدم GeckoWebBrowser عشان WebBrowser مش بيفتح الموقع صح فى غلط
كود :
Imports Gecko
Imports Microsoft
Imports System
Public Class Form1

   Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
       GeckoWebBrowser1.Navigate("http://ouo.io/ziobl")
   End Sub

   Private Sub GeckoWebBrowser1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles GeckoWebBrowser1.Click
       If GeckoWebBrowser1.Url.AbsoluteUri = "https://www.google.com.eg/" Then
           Me.Hide()
           Form2.Show()
           MsgBox("مرحبا")
           Me.Close()
       End If
   End Sub
End Class


اخي الكود صحيح لاكن الحدث GeckoWebBrowser1.Click هو الخطا قم بتغييره الى حدث DocumentCompleted 

عندك وضعك على كود GeckoWebBrowser1.Click تسجد فوق خيارات الاحداث قم بتغييره الى DocumentCompleted 

اذا لم تعرف ارفقع المشروع


شكرا لك
شكراااااااااااا تمام انت فنان بمعنى الكلمة
العفووووووو اخي بارك الله فيك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 0 10 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: Mohamed371
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 0 28 19-01-17, 12:00 PM
آخر رد: Mohamed371
  [VB.NET] مشكلة في اضافة ايميلات لـlistbox 3asfa~mdmra 4 64 19-01-17, 12:14 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً timer 3asfa~mdmra 4 95 15-01-17, 10:09 PM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] سوال مشكلة في اخذ نسخة احتياطية من قاعدة بيانات SQL كفاح 4 95 14-01-17, 08:19 PM
آخر رد: كفاح
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 232 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] مشكلة تحويل من 32بت الى 64 بت yemen1 3 96 08-01-17, 01:23 PM
آخر رد: yemen1
  [سؤال] مشكلة في انشاء مشروع عبدالرحمن المكاوي 4 113 01-01-17, 02:44 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] مشكلة تهنيج البرنامج ابو روضة 2 161 30-12-16, 04:47 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً بموقت timer 3asfa~mdmra 2 96 30-12-16, 05:03 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم