تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] جعل اداة ويب براوزر تعمل بتاريخ معين
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 

اولا هقلكم مشروعي هو / انه عند لما اختار المسار واضغط علي كلمة save في البرنامج بياخد لي كل الملفات التي في المسار 

ويوضعها في مكان معين انا اختباره _____________ الجزء ده تمام انا عملت الاكواد ولكن المشكلة 

انا عاوز لما اضغط علي كلمة save يحفظ التاريخ جوه البرنامج وعندما احدد المسار واضغط علي Restore في البرنامج 

يروح يرجع التاريخ لتاريخ حفظ الملف ياريت لو حد عارف كيف يخبرني 

ملحوظة ان لما بضغط علي Restore بيرجع الملفات تاني محتاج بس يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر بس 

ياريت اجد حلا بسرعة


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(24-04-16, 11:41 PM)عبد الرحمن متولي كتب :
(23-04-16, 08:44 PM)derham كتب : كيف (يرجع التاريخ داخل اداة ويب براوزر)؟

اعتقد ان كل شئ واضح لو معاك شئ قولو مش معاك خلاص

صحيح الموضوع ماهو واضح لو انه واضح حصلت اجابه مجرد ما تحط السؤال

غريبه من يريد لك المساعدة ترد عليه رد مثل هاذا !!!!


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الكاتب , الكاتب
#5
اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(25-04-16, 06:22 PM)عبد الرحمن متولي كتب : اخي برنامجي يعتمد علي حفظ كافة الملفات التي في المسار المحدد في الصورة 

انا اريد ان برنامجي يحفظ تاريخ حفظ الملفات هذه وعندما اضغط علي ريستوري او استاعدة 

يرجع لي تاريخ جهازي للوقت التي حدثت فيه حفظ للملفات وشكرا لك

ارفق المشروع للتعديل


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هاهو اخي لو ينفع يتغير التاريخ داخل اداة web brwser يكون افضل


الملفات المرفقة
.rar   restore.rar (الحجم : 356.5 ك ب / التحميلات : 35)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
فينكم شباب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية ادراج نص في اداة RichTextBox مع الاحتفاظ بالنص soper 1 34 منذ 45 دقيقة مضت
آخر رد: الماجيك مسعد
  طلب كود معين MOSTAFA.KAMEL 2 53 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  اداة اختيار الملفات محمد بن عطية 2 76 12-01-17, 06:01 PM
آخر رد: مساعدة
  اريد كود لفتح ملف صوتى فى اداة ويندوز ميديا بلير من ملف الريسورس المبرمج الاسطورى 5 576 23-12-16, 03:16 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] اداة جوكو ويب براوزر عبدالرحمن المكاوي 0 58 22-12-16, 01:32 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  الرجاء المساعده في ايجاد كود لتحقيق شرط معين معتز الجازوي 1 81 07-12-16, 05:19 AM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] حفظ تاريخ معين بقاعدة البيانات توفي العراقي 4 164 07-12-16, 01:11 AM
آخر رد: adel27
  [سؤال] اداة Geckowebbroser التي موجود في لغة vb.net عبدالرحمن المكاوي 0 78 24-11-16, 03:54 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Lightbulb [سؤال] هل يوجد اداة لاستعراض الانترنت غير webcontrol elhon.tec 1 187 09-11-16, 03:24 PM
آخر رد: elhon.tec
  هل من طريقة لإنشاء اداة بنفسك في vb.net thevirus 2 131 30-10-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم