تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] بخصوص الداتا جريد فيو
#1
كنت عايز كود لو عندي قاعدة بيانات (الاسم ودرجة الطالب) لو ضغطت عليها في الداتا جريد فيو
التيكست بوكس اللي عندي تتملي بالبيانات اللي موجودة في الداتا جريد فيو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
تفضل غير مايلزم في الكود ليتوافق مع برنامحك
PHP كود :
Private Sub DataGridView1_CellClick(sender As ObjectAs DataGridViewCellEventArgsHandles DataGridView1.CellClick
        
        TextBox1
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value
        TextBox2
.Text DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value
        

    End Sub 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: khodor1985 , لسه مبتدئ


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 1 24 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: amgad525
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 50 أمس, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 33 05-12-16, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 70 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  [نقاش] الى كل خبير ومبتدأ نقاش بخصوص جعل البرنامج نسخة تجريبية 0theghost0 1 153 30-11-16, 11:21 PM
آخر رد: awidan76
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 61 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 182 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 129 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 99 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 61 17-11-16, 11:53 AM
آخر رد: Genius Live

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم