تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] ازاى احذف ما بداخل CheckedListBox1
#1
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم


الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#3
(04-05-16, 02:16 AM)hassan كتب :
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك

شكرا لك اخى عملتها الحمدلله.....هو حضرتك انا ارسلت لك رسالة ولم ترد خير يارب......
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(05-05-16, 10:19 PM)ابو روضة كتب :
(04-05-16, 02:16 AM)hassan كتب :
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك

شكرا لك اخى عملتها الحمدلله.....هو حضرتك انا ارسلت لك رسالة ولم ترد خير يارب......
الحمدلله

عذرا اخي الرسائل الخاصة لم انتبه له


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 4 81 أمس, 04:42 PM
آخر رد: araxis
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  ازاى اعمل save للداتا جريد فيو والداتا بيز حتى لو فية cell فاضية araxis 6 119 23-10-16, 10:29 PM
آخر رد: araxis
  ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين araxis 1 89 10-10-16, 10:15 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اعدل مسار الداتا بيز باستخدام الربط بالمعالج araxis 13 200 05-09-16, 06:29 PM
آخر رد: araxis
  [سؤال] كيف احذف الثيم من المشروع ابو روضة 2 95 31-07-16, 02:25 AM
آخر رد: ابو روضة
  ازاى اعطل البرنامج كلة لحد اما ادوس اوك على المسج بوكس araxis 0 116 27-06-16, 12:07 AM
آخر رد: araxis
  [VB.NET] البحث بداخل DataGridview رومنس الشوق 10 517 27-03-16, 02:03 AM
آخر رد: hassan
  [VB.NET] شرح ازاى اربط الا كمبو بوكس بى اخر demon 9 384 12-02-16, 11:59 PM
آخر رد: HASAN6.0
  [سؤال] ازاى اصحح رسالة الخطأ دى يا شباب لو سمحتو احمد عبد الحكيم 2 170 29-01-16, 09:24 PM
آخر رد: abdhassan

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم