تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] طلب كود تكبير حجم Gecko عند الضغط على البوتن
#1
انا عامل Gecko بحجم البرنامج زاى ما فى الصوره انا عايز اول مالبرنامج يفتح يخلي [b]Gecko بمقاس 384x471 يبقى فى اليمين تمام ولما اجى اضغط على زر تكبير البرنامج يكبر [b]Gecko بنفس المقاس الى فى الصوره الى هو 1129x471[/b]
بس وشكرااااااااااا[/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
فين الحل يا عضاء الموقع الكرام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
هل Gecko هذا عبارة عن صورة؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(14-05-16, 02:17 PM)silverlight كتب : هل Gecko هذا عبارة عن صورة؟

Gecko وانا عامل رابط اول مالبرنامج يفتح بيفتح الرابط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
للاسف لم تجيب علي سؤالي لذلك دعني أسالك بشكل أخر ما هو Gecko ؟
لأنه بدون فهم واضح للأمر سوف ندخل في متاهة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخى انا عامل  متصفح Geckofx تمام بديل للويب بروزر بس المشكلة ان انا عامل ال Gecko  على مقاس وعامل زر مكتوب فى تكبير الشاشة لما بيتم الضغط عليه بيكبر البرنامج بحجم كل شاشة الكمبيوتر المختلفة ولكن ال Gecko  بيفضل بنفس المقاس
الرابط الى انا عاملو فى صوره بتاعة البرنامج زاى مافى الصوره فوق هى دى الى بتفتح
بس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
بدلا من أن تضع Gecko هذا علي الفورم مباشرة عليك ان تضعه في Panel مثلا و تضبط Dock Property لهذه Panel الي full وهنا و أتوماتيكيا ستقوم Panel بضبط نفسها مع حجم الفورم عند تكبيره
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 58 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [سؤال] تكرار الضغط في مكان ما في الشاشه Test 8 131 06-11-16, 07:09 PM
آخر رد: silverlight
  هل من الممكن تكبير الخطوط هاوي1995 6 124 28-10-16, 08:03 PM
آخر رد: هاوي1995
  تشغيل الفورم بتاريخ الضغط علي الزر ddemed 3 127 28-10-16, 10:01 AM
آخر رد: ddemed
Big Grin كود الضغط على الشاشة J3ffar 1 93 11-10-16, 12:24 PM
آخر رد: myalsailamy
Exclamation [VB.NET] إغلاق الـ Form عند الضغط على زر معين Doctor GME 3 111 07-10-16, 10:54 PM
آخر رد: Doctor GME
  تكبير اول حرف فى textbox Mohamed20 3 113 28-09-16, 09:27 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
Sad [سؤال] احتاج كود الضغط على الكيبورد MC-MeDo 12 278 16-09-16, 08:03 PM
آخر رد: MC-MeDo
  كيف جعل مابداخل الفورم يكون في الوسط عند تكبير الفورم في حالة التشغيل طالب 22 5 241 26-07-16, 12:19 PM
آخر رد: الوادي
  [VB.NET] خطأ عند الضغط على زر Delete (أرجوا أن توضحوا لي السبب) sniperjawadino 8 214 18-07-16, 10:56 AM
آخر رد: سعود

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم