تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تمرير محتويات داتا جريد فيو للتقرير
#1
Question 
السلام عليكم ورحمة الله

انا عندى جملة فور لتمرير محتويات داتا جريد فيو للتقرير

لكن بتجيب اخر سجل فى الجريد بس
 انا بستخدم الاكس بريس فى التقرير

    For Each row As DataGridViewRow In DataGridViewX1.Rows
       
   
            re.XrLabel24.Text = row.Cells(0).Value
         
     
  Next

مش بيظهر باقى الرو فى الجرد للتقرير
هل الدوراة فيها خطأ  ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
    For Each row As DataGridViewRow In DataGridViewX1.Rows
     re
.XrLabel24.Text row.Cells(0).Value
 Next 
شي طبيعي لان الحلقة تمر بكل الصفوف وآخر صف تتوقف عنده (لا اعرف طبيعة تعبئة التقرير) يعني لو مثلا  مربع نص  ممكن نضيف Appendtext

PHP كود :
(textbox1.appendtextrow.Cells(0).Value vbnewline 

هل اداة التقرير صفوف.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ما هو AppendText ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(16-05-16, 01:57 AM)%Eman% كتب : ما هو AppendText ؟

هو لالحاق نص لنص موجود مثلا لو مكتوب بمربع النص سعود ونريد ان نضيف اليه كلمة بن نكتب 

PHP كود :
textbox1.appendtext("  بن "
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: %Eman%
#5
Dim re As New Bill1
Dim SQL As String = "SELECT * FROM SaleDetails WHERE IdMaster LIKE '%" & TextBox1.Text & "%'" & ""
Dim da As New SqlDataAdapter(SQL, constring3)
Dim DataT1 As New DataTable
DataT1.Clear()
da.Fill(DataT1)
re.DataSource = DataT1

من غير الفورة ولا حاجة

المفروض كده ياخد من الداتا تيبل بياخد برده اخر سجل ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
المعذرة لم استخدم التقارير من قبل ولا ادري هل هي موجودة اصلا في الاستوديو عندي ام لا لا اعرف لها لذلك لعل احد المجربين يساعدونك ان شالله
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
هى نفس الكريستال
المشكلة مش فيها

الاستعلام السابق بيظهر فقط سجل واحد فى التقرير مش الى اتعمل عليه بحث

شكرا تم الحل Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
ماهي الاداة او التقرير وهل يمكن تحميلها وماهو الرابط؟
كما ارجو من الاخوة الفضلاء تقديم ما يعرفونه.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
اداة الديف اكس بريس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 212 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 31 05-12-16, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 70 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 61 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 180 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 1 73 17-11-16, 10:50 PM
آخر رد: السرور
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,903 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 297 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis
  [VB.NET] تفريغ داتا جريد tifagreet 5 108 09-11-16, 07:06 PM
آخر رد: thevirus
  كيف يمكن الذهاب لصف جديد فى الداتا جريد فيو walkady 0 69 06-11-16, 11:31 PM
آخر رد: walkady

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم