تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار عن كيفيه اعاده تحميل الفورم
#1
السلام عليكم
اخوني كنت عاوز اعمل ساعه في المشروع بتاعي هل لازم اجيبها من النت ولا اضبتها مع الكومبيوتر و ايضا هل لي بكود كيفيه اعاده تحميل الفورم كل 3 ثواني لتجديد الساعه وما الي ذالك وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بالنسبة للساعة استخدم مؤقت Timer وضمن حدث tick له اكتب كود
كود :
label1.text=timestring
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(17-01-14, 06:53 AM)nin9e كتب : طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي نوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟

مافهمت كلمة "نوا"
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو انا عاوز اعمل في برنامجي انوا يشوف النت متوصل او لا فلازم اخليه كل 3 او 5 ثواني يعمل refresh عشان يجيب البيانات صح ممكن تساعدني؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
خليه يعمل داون لود او post لصفحة ما في النت وافحص المخرج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش ممكن تساعدني لاني ما فهمت الفكره
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  فصل جزء من ايمج بلون محدد الى ايمج اخرى على الفورم samira20 3 70 19-01-17, 03:09 PM
آخر رد: silverlight
  استفسار عن الجداول المتعددة في قاعدة البيانات اكسس أبووسم 4 126 14-01-17, 12:36 PM
آخر رد: أبووسم
  استفسار حول (ComboBox) و (TextBox). المبرمج المبتدئ 1 10 263 05-01-17, 03:37 AM
آخر رد: المبرمج المبتدئ 1
  اريد كود غلق الفورم الحالى وفتح فورم اخر ali.alfoly 8 2,847 04-01-17, 09:18 PM
آخر رد: jojo2014
Sad [سؤال] عدم ظهور التغيرات على الفورم بعد التشغيل أحمد عبد الكريم 2 82 28-12-16, 10:17 PM
آخر رد: HASAN6.0
  التعديل الذي أقوم به في الفورم لا يظهر عند عمل RUN نسيم 9 295 28-12-16, 05:10 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] استفسار عن DataGridView dubai.eig 3 167 28-12-16, 08:11 AM
آخر رد: Hazim Elabd
  [VB.NET] كيفيه تقطيع النصوص من text box or rich box engmedomed@gmail.com 4 83 27-12-16, 08:28 PM
آخر رد: مساعدة
  مشكلة في تحميل التقرير alwasela 0 54 25-12-16, 12:48 PM
آخر رد: alwasela
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 242 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم