تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار فى ربط قاعده البيانات بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاتة 
تحيه طيبه على كل اعضاء المنتدى 
انا كان ليه استفسار فى البرنامج الفيجوال بيسك 
لانى لسه مبتدأ فى موضوع البرمجه 
وانا الحمد لله عرفت طريقه  ربط قاعده البيانات بالبرنامج الذى صنعته فى الفيجوال بيسك ولا كن انا كان عندى سؤال 
لما اقوم بوضع datagridview فى البرنامج علشان يسهل مسح وتعديل و اضافه ايه بيانات للقاعده معرفش ليه مبيسجللش يعنى مثلا لما اقةم باضافه منتج جديد للقاعده البيانات من خلال الdatagridview الى موجوده فى البرنامج لما بقفل البرنامج وافتحه تانى من countinue f5 مبيتسجلش يعنى الاقيها مختفيه زى اول مره قمت فيها بربط قاعده البيانات بالبرنامج الفيجوال بيسك 
دا اول سؤال تانى سؤال انا ليه لما بقوم بتغير شيئ فى قاعده البيانات الى انا رابطه بالبرنامج الى انا عامله مبتظهرش ليه على الdatagridview 
علما بانى بغيرها من بره البرنامج مش من الdategridview بغيرها من الملف الاصلى بتاعها الى هو الاكسس او الاكسل على حسب الالى انا عامله 
وانا حاطط صوره مع الموضوع 
السته سلع الى انا كاتبهم دول انا كاتبهم قبل مربط قاعده البيانات بالبرنامج الى انا عامله 
ولاكن بعد ما ربط قاعده البيانات بالبرنامج 
مبتتغيرش زى مانا كاتب كداولا من الdatagridview ولا حتى من القاعده الاصلية الى بتبقى بره البرنامج وبعملها ريفرش برده مبتظهرش مش عارف ليه 
وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يا محمد، الصور ما تنفع،
تريد حل ضع مشروعك، على الأقل أعرف طريقتك في البرمجة وبعدها نعرف فين مكان الخطأ.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود , mohamed atef2018
#3
الربط بالمعالج فيه تعقيد
https://www.youtube.com/watch?v=yzWCw5yekgQ
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: mohamed atef2018 , الوادي
#4
طب انا خلاص عرفت الحمد لله
بس انا عاوز اعرف ازاى اعمل فاتورة
انا بحاول اعملها بال richtextbox1 بس مش عارف انا عاوزه يكتب على سطر جديد مش عارف
فلو حد يعرف يقولى اعمل فاتورة ازاى يبقى كويس اوى
وشكرا لردود حضراتكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي
#5
يا محمد،
اذا بتقصد طباعة فواتير استخدم ReportViewer موجود مواضيع كثيرة هنا بتشرحها.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] التجميع و الفرز قواعد البيانات tifagreet 0 18 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: tifagreet
  ارجوا المساعدة في برنامج محاسبة فيجوال بيسك 2008 محمد بوقزاحة 7 134 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: مساعدة
  ياشباب ارجو المساعده رنامج لا جلب اي قاعده بيانات في الجهاز اكسس او اكسل وعرضها ammaraliali 5 104 15-01-17, 06:11 PM
آخر رد: khodor1985
  استفسار عن الجداول المتعددة في قاعدة البيانات اكسس أبووسم 4 112 14-01-17, 12:36 PM
آخر رد: أبووسم
  ياشباب ارجو منكم المساعده لدي مشاكل في اضافه الصورة الى قاعده البيانات وعمل بحث ammar ali 3 160 13-01-17, 11:15 PM
آخر رد: ammaraliali
  [VB.NET] استقبال البيانات عن طريق serail port engmedomed@gmail.com 1 65 11-01-17, 02:13 AM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] كيف أحمّل الثيمات فيجوال بيسك 2008 ؟ رمزي الرفاعي 1 77 10-01-17, 09:38 AM
آخر رد: thevirus
  استفسار حول (ComboBox) و (TextBox). المبرمج المبتدئ 1 10 259 05-01-17, 03:37 AM
آخر رد: المبرمج المبتدئ 1
  تصدير البيانات الى PDF باستخدام ITextSharp لايدعم اللغة العربية فاطمة غ 8 343 04-01-17, 12:00 AM
آخر رد: مساعدة
  تغيير قاعدة البيانات الى .bak صبري زينوبي 5 133 01-01-17, 02:33 PM
آخر رد: صبري زينوبي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم