تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار فى ربط قاعده البيانات بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاتة 
تحيه طيبه على كل اعضاء المنتدى 
انا كان ليه استفسار فى البرنامج الفيجوال بيسك 
لانى لسه مبتدأ فى موضوع البرمجه 
وانا الحمد لله عرفت طريقه  ربط قاعده البيانات بالبرنامج الذى صنعته فى الفيجوال بيسك ولا كن انا كان عندى سؤال 
لما اقوم بوضع datagridview فى البرنامج علشان يسهل مسح وتعديل و اضافه ايه بيانات للقاعده معرفش ليه مبيسجللش يعنى مثلا لما اقةم باضافه منتج جديد للقاعده البيانات من خلال الdatagridview الى موجوده فى البرنامج لما بقفل البرنامج وافتحه تانى من countinue f5 مبيتسجلش يعنى الاقيها مختفيه زى اول مره قمت فيها بربط قاعده البيانات بالبرنامج الفيجوال بيسك 
دا اول سؤال تانى سؤال انا ليه لما بقوم بتغير شيئ فى قاعده البيانات الى انا رابطه بالبرنامج الى انا عامله مبتظهرش ليه على الdatagridview 
علما بانى بغيرها من بره البرنامج مش من الdategridview بغيرها من الملف الاصلى بتاعها الى هو الاكسس او الاكسل على حسب الالى انا عامله 
وانا حاطط صوره مع الموضوع 
السته سلع الى انا كاتبهم دول انا كاتبهم قبل مربط قاعده البيانات بالبرنامج الى انا عامله 
ولاكن بعد ما ربط قاعده البيانات بالبرنامج 
مبتتغيرش زى مانا كاتب كداولا من الdatagridview ولا حتى من القاعده الاصلية الى بتبقى بره البرنامج وبعملها ريفرش برده مبتظهرش مش عارف ليه 
وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يا محمد، الصور ما تنفع،
تريد حل ضع مشروعك، على الأقل أعرف طريقتك في البرمجة وبعدها نعرف فين مكان الخطأ.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود , mohamed atef2018
#3
الربط بالمعالج فيه تعقيد
https://www.youtube.com/watch?v=yzWCw5yekgQ
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: mohamed atef2018 , الوادي
#4
طب انا خلاص عرفت الحمد لله
بس انا عاوز اعرف ازاى اعمل فاتورة
انا بحاول اعملها بال richtextbox1 بس مش عارف انا عاوزه يكتب على سطر جديد مش عارف
فلو حد يعرف يقولى اعمل فاتورة ازاى يبقى كويس اوى
وشكرا لردود حضراتكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي
#5
يا محمد،
اذا بتقصد طباعة فواتير استخدم ReportViewer موجود مواضيع كثيرة هنا بتشرحها.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طريقة عمل قائمة خصائص شبية باالموجودةفي برنامج الفيجوال بيسك CLARO 0 3 منذ 9 دقيقة مضت
آخر رد: CLARO
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 25 502 أمس, 08:30 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 28 أمس, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  [سؤال] حفظ تاريخ معين بقاعدة البيانات توفي العراقي 3 76 أمس, 12:47 AM
آخر رد: ali.alfoly
  تغيير قاعدة البيانات الى .bak زيد زينوبي 3 53 03-12-16, 07:07 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  [سؤال] ايهما افضل في قواعد البيانات للتميم برنامج sal.softip 2 42 03-12-16, 06:59 PM
آخر رد: sal.softip
  قاعدة البيانات لا تدعم اللغة العربية ؟؟؟؟؟؟ صبري زينوبي 13 198 03-12-16, 04:47 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  [سؤال] مساعدة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 1 63 28-11-16, 02:11 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  تغيير قاعدة البيانات من اكسس الى sql hglogtd 2 101 26-11-16, 03:03 AM
آخر رد: hglogtd
  [سؤال] ايهما افضل من جهة امن البيانات thevirus 2 87 24-11-16, 12:14 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم