تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] حل مشكلة ابعاد الشاشة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
-----------------------------------------
عندي مشكلة في اني لما ادوس علي زرار تكبير الشاشة المشروع بتاعي بيبقا مش متناسق زي ما
في الصورة قدام حضراتكم المرجو الحل ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ضع هاذا الكود بالفورم لود
PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ياخي انت فاهم غلط الفورم كله مش مظبوط وانا مش حاطط اداة
PictureBox1 من الاساس دي اداة جوكو ويب براوزر وفيها رابط صورة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(28-05-16, 02:28 PM)CLARO كتب : عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 16)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(28-05-16, 03:15 PM)silverlight كتب : اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full

ياريت تطبق الطريقة في المشروع ده ولك جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 10)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(28-05-16, 03:39 PM)silverlight كتب : للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015

شكرا اذا هل يوجد شخص اخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
يا أخ عبد الرحمن الأمر لا يستجق و لكي يتضح الأمر لك نفذ فقط الخطوات التالية

أضف لمشروعك فورم جديد
أضف لهذا الفورم عدد اثنين Panel Control
اضبط خاصية Dock لأول Panel و الموجودة في يسار الفورم الي Left
ايضا قم بضبط خاصية Dock لثاني Panel و الموجودة في يمين الفورم الي Full
أخيرا أضف أداة WebBrowser الي Panel الثاني و الموجود علي يمين الفورم و اضبط خاصية Dock الخاصة بها الي Full
الأن أضف بقية الأدوات الي Paenl الأولي و الموجودة علي يسار الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة في كتابة عربي مع انجليزي في نص واحد ali.alfoly 1 37 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: amgad525
  مشكلة كتابة نص في text box kofa 3 38 أمس, 09:24 PM
آخر رد: kofa
  [VB.NET] مشكلة فى كود بيحمل ملف من على النت MOSTAFA.KAMEL 8 194 أمس, 05:51 PM
آخر رد: CLARO
  حل مشكلة الكود الاتي - سهل- CLARO 3 92 02-12-16, 04:06 PM
آخر رد: ali.alfoly
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 64 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [VB.NET] مشكلة عند عمل تحديث للبيانات Asmaa adel 3 87 27-11-16, 03:56 PM
آخر رد: Adrees
Rainbow [VB.NET] مشكلة طابعة الباركود محمد اسماعيل 3 271 27-11-16, 10:30 AM
آخر رد: adel27
  [SQL] مشكلة عند الاتصال بالسيكوال سيرفر تظهر الرسالة التالية Asmaa adel 8 194 21-11-16, 11:58 PM
آخر رد: Asmaa adel
  [سؤال] مشكلة في إعادة تنفيذ البرنامج wael khlak 1 56 21-11-16, 11:48 PM
آخر رد: السرور
  [VB.NET] مشكلة في كود البحث khalid475 14 243 11-11-16, 07:52 PM
آخر رد: khalid475

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم