تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] حل مشكلة ابعاد الشاشة
#1
بسم الله الرحمن الرحيم 
-----------------------------------------
عندي مشكلة في اني لما ادوس علي زرار تكبير الشاشة المشروع بتاعي بيبقا مش متناسق زي ما
في الصورة قدام حضراتكم المرجو الحل ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ضع هاذا الكود بالفورم لود
PictureBox1.SizeMode = PictureBoxSizeMode.StretchImage
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ياخي انت فاهم غلط الفورم كله مش مظبوط وانا مش حاطط اداة
PictureBox1 من الاساس دي اداة جوكو ويب براوزر وفيها رابط صورة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح
(( نحن قوم أعزنا الله بالإسلام فمهما ابتغينا العزة بغيره أذلنا الله )) .. 











الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(28-05-16, 02:28 PM)CLARO كتب : عفواً لم انتبه ...
قم برفع المشروع او البرنامج لان الموضوع مش واضح


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 16)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
(28-05-16, 03:15 PM)silverlight كتب : اولا لتحذف جميع الكونترول الموجودة علي الفورم ثم إما أن تستخدم اثنين Panel و تقوم بضبط Dock لكل منهما بحيث تكون احدهما علي يمين الفورم و الأخري علي يسار الفورم أو حل اخر ان تستخدم FlylayoutPanel

ثم تضيف webBrowser و بقية الكونترول الأخري ثانية الي مشروعك ثم تضبط خاصية Dock الخاصة ب الجيكو الي Full

ياريت تطبق الطريقة في المشروع ده ولك جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Test123456.rar (الحجم : 24.72 ك ب / التحميلات : 10)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
(28-05-16, 03:39 PM)silverlight كتب : للاسف انا عندي فيجوال استوديو 2015 و لو قمت بالتعديل علي مشروعك فلن تستطيع ان تستفيد من التعديل إلا إذا كان لديك فيجوال استوديو 2015

شكرا اذا هل يوجد شخص اخر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
يا أخ عبد الرحمن الأمر لا يستجق و لكي يتضح الأمر لك نفذ فقط الخطوات التالية

أضف لمشروعك فورم جديد
أضف لهذا الفورم عدد اثنين Panel Control
اضبط خاصية Dock لأول Panel و الموجودة في يسار الفورم الي Left
ايضا قم بضبط خاصية Dock لثاني Panel و الموجودة في يمين الفورم الي Full
أخيرا أضف أداة WebBrowser الي Panel الثاني و الموجود علي يمين الفورم و اضبط خاصية Dock الخاصة بها الي Full
الأن أضف بقية الأدوات الي Paenl الأولي و الموجودة علي يسار الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً timer 3asfa~mdmra 4 88 15-01-17, 10:09 PM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] سوال مشكلة في اخذ نسخة احتياطية من قاعدة بيانات SQL كفاح 4 89 14-01-17, 08:19 PM
آخر رد: كفاح
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 228 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] مشكلة تحويل من 32بت الى 64 بت yemen1 3 92 08-01-17, 01:23 PM
آخر رد: yemen1
  [سؤال] مشكلة في انشاء مشروع عبدالرحمن المكاوي 4 109 01-01-17, 02:44 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] مشكلة تهنيج البرنامج ابو روضة 2 159 30-12-16, 04:47 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً بموقت timer 3asfa~mdmra 2 93 30-12-16, 05:03 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] مشكلة في Timer 3asfa~mdmra 6 199 29-12-16, 03:40 PM
آخر رد: silverlight
  مثال للبحث بين تاريخين مشكلة تستحق الاهتمام nabil.1710 30 712 28-12-16, 06:15 PM
آخر رد: nabil.1710
  [VB.NET] مشكلة في ComboBox 3asfa~mdmra 2 73 28-12-16, 01:15 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم