تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف أضيف فيزا كارت إلى الموقع؟؟؟
#1
كيف أضيف فيزا كارت إلى الموقع؟؟؟
انا مصرى وبعمل موقععاوزاضيف فيه الفيجوا كات كطريقه للدفع كيف ذلك؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لا اعلم الكثير كوني لست متخصصا في برمجة الويب

ولكن الموضوع بكل بساطة يتعلق بالAPI الخاص بالشركة المصنعة وشركة Visa توفر العديد من الAPI لمختلف المنصات

ولكن شخصيا انصحك بالتعامل مع الpaypal فالمستخدم دائما يثق في البنوك الالكترونية ، بالاضافة انها طريقة اسهل :

هذا رابط يشرح كيف تربط asp.net بالباي بال
https://www.youtube.com/watch?v=xYuMXF_T5NY
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Sajad , م.أحمد الدسوقى , الوادي
#3
طيب استسمح حضرتك ممكن توصلنى لل api بتاع فيزا؟ لانى تعبت ومش عارف اوصلها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
يا م.أحمد،

أنا لا أعرف لبرمجة تطبيقات ASP.NET ولكن حبيت أشارك بهاذين الرابطين

Integrating Electronic Payment Processing into ASP.NET Web Applications
Charge a Credit Card using Stripe and ASP.Net C#
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Amir_alzubidy
#5
بإمكانك إضافة خدمة الدفع عن طريق باي بال (Paypal)

يقدمون خدمة الويزارد فقط قم بتعبئة الابلكيشن وسيتولد لك الكود قم بإضافته لموقعك

اخبرنا بالنتيجة .

الرابط : https://devtools-paypal.com/integrationwizard/

رابط الصفحة ويوجد بها خدمة الويزارد الموجود رابطها بالأعلى + اكواد وتطبيقات جاهزة .

https://developer.paypal.com/docs/classi...e-samples/
الرد }}}}
#6
الوادى اولا مشكور لمساعدتى إلا انو المشكله مش فى الكود حاليا المشكله فى ال API بتاع الفيزا انا محتاجها علشان اعمل الكود على اساسها
انا ممكن اعمل الكود بسهوله هسحب البيانات من المستخدم بس هسمّع بالبيانات دى فى موقع فيزا او فى البنك ازااااااااااى؟ دى المشكله
-
حريف برمجه مشكور إلا أنو المدير مصر انو لازم اعرف اعمل الفيزا مش بخاطرى

ال API بتاع الفيزا انا محتاجها علشان اعمل الكود على اساسها لكن لما بحاول اسجّل فى موقع فيزا علشان اخد ال api مش بيرضى يسجل دى مشكلتى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نفس الموقع تقدر من خلالة تعمل للفيزا ايضاً .

انظر اخر خيار .

الرابط : https://devtools-paypal.com/integrationwizard/
الرد }}}}
#8
الف شكر اجماعه والف الف شكر ليك مهندس حريف برمجه
انا دخلت موقع الباى بال وفعلابيشغل الكريديت كارد بس مش عارف اظبط الكود بتاعو بيعطينى الكود جزء بجزء ش بيطلع معى مظبوط فى الاخر
فى حد عندو صفحة teemplate بتهندل الدفع الالكترونى دى؟
اكون شاكر له
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  خظا عند رفع الموقع صبري زينوبي 8 107 14-11-16, 01:38 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  [سؤال] مشكلة في تثبيت الموقع كيان 4 367 02-12-15, 05:39 PM
آخر رد: كيان
  خطأ بعد رفع الموقع هل من حل ؟ ahd kfery 2 446 27-07-14, 09:34 PM
آخر رد: ahd kfery
  إضافة شات لصفحة الموقع الراجية عفو ربها 1 560 25-06-14, 02:06 PM
آخر رد: احمد تيم
  [سؤال] تصفح الموقع مالكـ 3 999 20-11-13, 03:24 AM
آخر رد: مالكـ
  طلب/ شرح طريقة اضافة مكون فيس بوك الاضافي Facebook social plugin الى الموقع الشخصي رهام احمد 5 1,211 27-07-13, 01:13 AM
آخر رد: رهام احمد
  رسالة خطأ عند تجربة الموقع على الاستضافة m.program 1 419 21-06-13, 07:17 PM
آخر رد: سعود
  ماهي التقنيات المستخدمة في برمجة هذا الموقع ؟ رهام احمد 7 771 05-06-13, 11:27 PM
آخر رد: ربيع
  ما طريقة عمل تدوين في الموقع ؟ أم عبد العزيز 4 608 30-04-13, 01:59 AM
آخر رد: سعود
  مشكلة تقسيم الصفحة الموقع عن طريق css alimse 2 658 04-04-13, 05:27 AM
آخر رد: alimse

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم