تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] استفسار داخل اداة ليبول
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
-----------------------------------
طلبي اليوم هو : عاوز كود يحسب عدد جميع الـــ Iteam اللي موجودة في اداة List Box ويحطهالي في ليبول معين يعني يكون كده مكتوبه في الليبولIteam Now 54 وكده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عددها موجود في Count الخاصة ب Items
PHP كود :
Me.Label1.Text="Iteam Now " Me.ListBox1.Items.Count 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: LoveVb , LoveVb


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 16 منذ 44 دقيقة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  الرصيد الافتتاحي داخل داتا جريد فيو السيد الجوهري 0 49 أمس, 10:05 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [سؤال] اداة Geckowebbroser التي موجود في لغة vb.net عبدالرحمن المكاوي 0 49 24-11-16, 03:54 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] حفظ النص المكتوب داخل listBox فارس جراح 7 122 15-11-16, 04:00 AM
آخر رد: LoveVb
  [VB.NET] استفسار بخصوص استعلام التعديل dark1459 8 117 15-11-16, 12:31 AM
آخر رد: dark1459
Lightbulb [سؤال] هل يوجد اداة لاستعراض الانترنت غير webcontrol elhon.tec 1 159 09-11-16, 03:24 PM
آخر رد: elhon.tec
Exclamation [VB.NET] استفسار في كود string a_abdullah 11 215 07-11-16, 10:05 PM
آخر رد: a_abdullah
  هل من طريقة لإنشاء اداة بنفسك في vb.net thevirus 2 93 30-10-16, 06:15 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] احتاج اداة شبيهه datetimepicker التقويم الهجري mss2 1 388 26-10-16, 02:47 AM
آخر رد: wahibo
  [VB.NET] مشكلة فى Dim g As Graphics رسم نص وصور من اداة ريتش تكست بوكس الماجيك مسعد 24 597 24-10-16, 08:06 AM
آخر رد: الماجيك مسعد

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم