تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] استفسار داخل اداة ليبول
#1
بسم الله الرحمن الرحيم
-----------------------------------
طلبي اليوم هو : عاوز كود يحسب عدد جميع الـــ Iteam اللي موجودة في اداة List Box ويحطهالي في ليبول معين يعني يكون كده مكتوبه في الليبولIteam Now 54 وكده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عددها موجود في Count الخاصة ب Items
PHP كود :
Me.Label1.Text="Iteam Now " Me.ListBox1.Items.Count 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: LoveVb , LoveVb


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استفسار عن الجداول المتعددة في قاعدة البيانات اكسس أبووسم 4 110 14-01-17, 12:36 PM
آخر رد: أبووسم
  اداة اختيار الملفات محمد بن عطية 2 63 12-01-17, 06:01 PM
آخر رد: مساعدة
  استفسار حول (ComboBox) و (TextBox). المبرمج المبتدئ 1 10 256 05-01-17, 03:37 AM
آخر رد: المبرمج المبتدئ 1
  [VB.NET] استفسار عن DataGridView dubai.eig 3 165 28-12-16, 08:11 AM
آخر رد: Hazim Elabd
  اريد كود لفتح ملف صوتى فى اداة ويندوز ميديا بلير من ملف الريسورس المبرمج الاسطورى 5 575 23-12-16, 03:16 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] اداة جوكو ويب براوزر عبدالرحمن المكاوي 0 54 22-12-16, 01:32 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 237 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  [VB.NET] استفسار عن اضافة عبدالرحمن المكاوي 8 209 20-12-16, 06:48 PM
آخر رد: zinom
  تضمين ملف exe داخل مشروعك Incubus 2 135 14-12-16, 02:13 PM
آخر رد: Incubus
Exclamation استفسار عن ادراج الصور في الفيجوال a_abdullah 1 87 14-12-16, 11:16 AM
آخر رد: silverlight

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم