تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل اداة المفضلة للمتصفحات المصنوعة علي الفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم انتم منتدي رائع بس انا عندي سوال ممكن يفيد الكل

هو انا عملت مثلا كود المفضلة وخلصتها وظبتها سيفت المشروع ماشي جيت اشتغلت علي سيفت صفحة في المفضلة ماشي ومش لازم انا مستخدم المشروع مثلا

سيف صفحة وطلع من البرنامج وداخل تاني ما لقي الصفحة الي هو سيفها 

ياريت حد يفدني بس بشؤح مبسط 
Big Grin
والسلام عليكم
: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ياليت توضح اكثر ^^
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: soper
#3
(24-07-16, 11:08 AM)LoveVb كتب : ياليت توضح اكثر ^^

شرح مبسط خالص انت قبل كدة ادتني كود انا استغليت الكود وعملت ان يكون Favorite في متصفح ماشي 

هاديك صورة 

[صورة مرفقة: do.php?img=41]

add هيعمل اضافة لزر فوق ماشي خلصت البرنامج عملت اضافة لصفحة ويب بس في مشروع تاني نفس الاكواد وكل حاجة زي ما هي خرجت من البرنامج بعد حفظ صفحة الويب دخلت في البرنامج تاني ما لقيتها خالص ياريت تحللي المشكلة دي  Big Grin
: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هل يمكنك ارسال كود الحفظ
او وضح عنه كيف ستتم طريقة الحفظ
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: soper
#5
(24-07-16, 11:25 AM)LoveVb كتب : هل يمكنك ارسال كود الحفظ
او وضح عنه كيف ستتم طريقة الحفظ

دي كود الحفظ انت الي ادتهولي هو هيحفظها في اداة ToolStrip1 علي شكل بتون ماشي

كود :
 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
      Dim btn As New ToolStripButton
      'خصائص الزر
      btn.Text = "vb4arb"
      btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة")
      '
      ToolStrip1.Items.Add(btn) ' إضافته لعناصر الاداة
      AddHandler btn.Click, AddressOf OnClickSBtn1 'إنشاء حدث عن الضغط على الزر
  End Sub
  Sub OnClickSBtn1()
      MsgBox("LoveVb")
  End Sub
وشكرا علي تعبك  Big Grin
: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
الان فهمت قصدك انتضرني
ملاحظة : نسيت ان اخبرك ان       btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة") ليس مهم اذا كنت لا تريد صورة ايضا حتى وان تريد صورة لا تضع مسارها لانه فقط سيشتغل في جهازك ضعها في الResource  ثم الكود سيصبح من الريسورس
كود :
اسم الصورة.btn.Image  =    My.Resources
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي , soper
#7
(24-07-16, 11:46 AM)LoveVb كتب : الان فهمت قصدك انتضرني
ملاحظة : نسيت ان اخبرك ان       btn.Image = Image.FromFile("مسار الصورة") ليس مهم اذا كنت لا تريد صورة ايضا حتى وان تريد صورة لا تضع مسارها لانه فقط سيشتغل في جهازك ضعها في الResource  ثم الكود سيصبح من الريسورس
كود :
اسم الصورة.btn.Image  =    My.Resources

الحقيقة مش دي قصدي انت ادتني الكود سليم 100% 

انا الي عايزو انو لم يغلق مشروعي الصفحة الي هو حفظها تكون موجود حتي بعد غلق البرنامج جرب المشروع دي وانت هتفهم  قصدي


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 66.53 ك ب / التحميلات : 9)
: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
الامر معقد
كنت ساقوم بحفظ عدد الازرار المضافة في ملف نصي مع اسمائها
وعمل حلقة تكرارية للعدد الازرار الموجودة في الملف النصي ووضع اسمائها
لكن المشكلة الاحداث معقده
ان شاء الله يفيدوك الاخوه
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الوادي
#9
(24-07-16, 11:57 AM)LoveVb كتب : الامر معقد
كنت ساقوم بحفظ عدد الازرار المضافة في ملف نصي مع اسمائها
وعمل حلقة تكرارية للعدد الازرار الموجودة في الملف النصي ووضع اسمائها
لكن المشكلة الاحداث معقده
ان شاء الله يفيدوك الاخوه

ما فيش الي غير الطريقة دي انا عيز متصفحي زي كروم لم تحط حاجة في المفضلة وتخرج من المتصفح برضو بتبا موجودة 

[صورة مرفقة: do.php?img=42]
: )
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
الحمدلله انتهيت من المشروع
اي استفسار او تعديل في الخدمة


الملفات المرفقة
.rar   LoveVbBrowser.rar (الحجم : 118.74 ك ب / التحميلات : 12)
الْلَّهُم صَلِّ وَسَلِم وَبَارِك عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 21 438 أمس, 06:35 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  كيفية تخفيض مستوي الامان في الاكسل atefkhalf2004 7 80 28-11-16, 06:48 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  [سؤال] مساعدة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 1 59 28-11-16, 02:11 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] اداة Geckowebbroser التي موجود في لغة vb.net عبدالرحمن المكاوي 0 47 24-11-16, 03:54 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Question [VB.NET] كيفية ربط أى حقل IFieldObject بعمود بجدول برمجياً Crystal Reports newvbdev 4 110 23-11-16, 08:51 PM
آخر رد: newvbdev
  عمل شاشة تسجيل دخول لبرنامج عبر فيجوال بيسك 2008 hishamdafer 2 106 12-11-16, 06:39 PM
آخر رد: thevirus
  كيفية تغير رسائل الخطأ؟ noway 3 69 11-11-16, 05:37 PM
آخر رد: ممدوح
  [VB.NET] كيفية طباعة شهادات بصيغة PDF Programmer_2017 9 244 10-11-16, 10:02 PM
آخر رد: Programmer_2017
Lightbulb [سؤال] هل يوجد اداة لاستعراض الانترنت غير webcontrol elhon.tec 1 152 09-11-16, 03:24 PM
آخر رد: elhon.tec
  [VB.NET] كيفية تحميل صورة من قاعدة بيانات اكسس 2010 نوريس 2 105 09-11-16, 12:32 PM
آخر رد: نوريس

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم