تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] هل أستطيع تغيير اتجاه أعمدة الداتا قريد فيو؟!
#1
هل يمكنني جعل الأعمدة بالعرض بدلا من الطول هكذا :
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ما فيه خاصية في الداتاجريد فيو تعملها بشكل افتراضي

لكن ممكن تعملها بالكود

ضع مشروعك أو مثال عشان اعملهالك إذا كان عندي وقت.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(26-07-16, 12:41 PM)الوادي كتب : ما فيه خاصية في الداتاجريد فيو تعملها بشكل افتراضي

لكن ممكن تعملها بالكود

ضع مشروعك أو مثال عشان اعملهالك إذا كان عندي وقت.

تفضل هذا المثال:


.rar   data_1.rar (الحجم : 164.94 ك ب / التحميلات : 21)


في انتظارك
Big Grin
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
تفضل
PHP كود :
Public Class Form1

    
Private Sub Form1_Load(sender As System.ObjectAs System.EventArgsHandles MyBase.Load
        
'TODO: This line of code loads data into the 'Database1DataSet.data_1' table. You can move, or remove it, as needed.
        Me.Data_1TableAdapter.Fill(Me.Database1DataSet.data_1)

        Me.DataGridView1.DataSource = Nothing
        Me.DataGridView1.AllowUserToAddRows = False
        Me.DataGridView1.AllowUserToDeleteRows = False
 
        For Each row As DataRow In Me.Database1DataSet.data_1.Rows
            Me.DataGridView1.Columns.Add(row.Item(0).ToString, row.Item(0).ToString)
        Next

        Me.DataGridView1.Rows.Add((From x In Me.Database1DataSet.data_1.Rows(0).Table Select x.Item(1)).ToArray)
 
    End Sub

End Class 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
تسلم أخي،،
لكن لو تقدر تخلي العنوان في اليسار بهذه الطريقة:

   

أو انك تخفي العناوين بشرط ان كل اسم يكون تحت رقمه
وآسف اذا تعبتك معايا
Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
Header.txt.
=""
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 234 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة
  تغيير قاعدة البيانات الى .bak صبري زينوبي 5 135 01-01-17, 02:33 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 263 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  ماهو كود اضافة صفوف الداتا قرد الي قاعدة البيانات SQL SERVER معتز الجازوي 0 73 26-12-16, 05:13 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مساعده اريد كود لحذف عدد من الصفوف من الداتا قرد فيو وكذلك تنحذف من قاعدة البيانات معتز الجازوي 2 111 25-12-16, 01:44 PM
آخر رد: thevirus
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 157 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 246 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 4 275 18-12-16, 05:00 AM
آخر رد: zinom
  لديّ 2 قاعدة بيانات وريبورت 1 اريد تغيير البيانات مرة من القاعدة 1 ومرة من القاعدة 2 محمد محمود الغرياني 3 110 12-12-16, 02:04 AM
آخر رد: khodor1985
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 118 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم