تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيف اجعل الماوس يقف ثامى سطر فى التكست بوكس
#1
السلام عليكم اخوتى

عملت برنامج رفع صور والرابط بعد الرفع بيظهر لى فى التكست بوكس

وبكون عاوز اكتب كلام قبل الرابط فبضطر انزل بالرابط لاسفل لاكتب انا فوق منه

فهل هناك طريقو اجعل الرابط بتاع الرفع ينزل فى السطر الاسفل لاكتب انا فوق منه فى التكست

مثل ذلك



وشكرا لكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(30-07-16, 01:28 AM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى

عملت برنامج رفع صور والرابط بعد الرفع بيظهر لى فى التكست بوكس

وبكون عاوز اكتب كلام قبل الرابط فبضطر انزل بالرابط لاسفل لاكتب انا فوق منه

فهل هناك طريقو اجعل الرابط بتاع الرفع ينزل فى السطر الاسفل لاكتب انا فوق منه فى التكست

مثل ذلك



وشكرا لكم

اخوي في كود وضع الرابط ضع قبله سطر


 مثال 

PHP كود :
TextBox1.Text vbNewLine vbNewLine "url" 

بدال كلمة ( url ) ضع الرابط وستجد ان الرابط راح يكون في السطر 3 

شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#3
[quote pid='80869' dateline='1469836750']
PHP كود :
TextBox1.Text vbNewLine vbNewLine "url" 

بدال كلمة ( url ) ضع الرابط وستجد ان الرابط راح يكون في السطر 3 

شكرا لك
[/quote]

للاسف اخى لم ينفع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
استخدم Appendtext لالحاق نص بالموجود
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#5
(30-07-16, 05:44 AM)سعود كتب : استخدم Appendtext لالحاق نص بالموجود

ممكن توضحلى اكثر لو تكرمت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
PHP كود :
textbox1.text=textbox1.appendtext(vbnewline "النص المراد اضافته" vbnewline
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#7
(30-07-16, 07:11 AM)سعود كتب :
PHP كود :
textbox1.text=textbox1.appendtext(vbnewline "النص المراد اضافته" vbnewline

تسلم حبيبى ربنا يبارك فيك ويزيدك علما
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 16 منذ 49 دقيقة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 83 أمس, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 220 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 56 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  [سؤال] كيف اجعل البرنامج يحفظ بيانات؟ The Light Fire 9 137 05-12-16, 12:58 AM
آخر رد: ali.alfoly
  [سؤال] كيف اجعل برنامج يفتح ملف نصي The Light Fire 5 103 04-12-16, 12:37 AM
آخر رد: ali.alfoly
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 2,375 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  [VB.NET] كيف اجعل صف في listbox ملون 3asfa~mdmra 1 92 26-11-16, 01:00 PM
آخر رد: silverlight
  كيف اقوم بتعبئت كمبو بوكس من جدول في اسكيول سيرفر معتز الجازوي 2 70 19-11-16, 03:10 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مسار قاعدة البيانات في التكست بوكس hglogtd 2 76 19-11-16, 02:19 AM
آخر رد: hglogtd

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم