تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيف اجعل الماوس يقف ثامى سطر فى التكست بوكس
#1
السلام عليكم اخوتى

عملت برنامج رفع صور والرابط بعد الرفع بيظهر لى فى التكست بوكس

وبكون عاوز اكتب كلام قبل الرابط فبضطر انزل بالرابط لاسفل لاكتب انا فوق منه

فهل هناك طريقو اجعل الرابط بتاع الرفع ينزل فى السطر الاسفل لاكتب انا فوق منه فى التكست

مثل ذلك



وشكرا لكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(30-07-16, 01:28 AM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى

عملت برنامج رفع صور والرابط بعد الرفع بيظهر لى فى التكست بوكس

وبكون عاوز اكتب كلام قبل الرابط فبضطر انزل بالرابط لاسفل لاكتب انا فوق منه

فهل هناك طريقو اجعل الرابط بتاع الرفع ينزل فى السطر الاسفل لاكتب انا فوق منه فى التكست

مثل ذلك



وشكرا لكم

اخوي في كود وضع الرابط ضع قبله سطر


 مثال 

PHP كود :
TextBox1.Text vbNewLine vbNewLine "url" 

بدال كلمة ( url ) ضع الرابط وستجد ان الرابط راح يكون في السطر 3 

شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#3
[quote pid='80869' dateline='1469836750']
PHP كود :
TextBox1.Text vbNewLine vbNewLine "url" 

بدال كلمة ( url ) ضع الرابط وستجد ان الرابط راح يكون في السطر 3 

شكرا لك
[/quote]

للاسف اخى لم ينفع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
استخدم Appendtext لالحاق نص بالموجود
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#5
(30-07-16, 05:44 AM)سعود كتب : استخدم Appendtext لالحاق نص بالموجود

ممكن توضحلى اكثر لو تكرمت
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
PHP كود :
textbox1.text=textbox1.appendtext(vbnewline "النص المراد اضافته" vbnewline
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , الوادي
#7
(30-07-16, 07:11 AM)سعود كتب :
PHP كود :
textbox1.text=textbox1.appendtext(vbnewline "النص المراد اضافته" vbnewline

تسلم حبيبى ربنا يبارك فيك ويزيدك علما
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ترتيب 2 ليست بوكس حسب احدهما samira20 6 137 06-01-17, 06:40 PM
آخر رد: samira20
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 412 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [كود] استقسار عن الكومبوبكس والتيكست بوكس عبدالرحمن المكاوي 6 139 31-12-16, 07:35 PM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] كيف اجعل لبرنامجى ( ذاكرة)؟ Mohamed371 1 94 29-12-16, 08:28 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [سؤال] كيف اجعل WindowsMediaPlayer يكرر الصوت؟ The Light Fire 3 76 23-12-16, 05:41 PM
آخر رد: سعود
  [كود] كود وضع رابط WebBrowser في التكيست بوكس hassan 2 512 21-12-16, 02:00 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 242 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 137 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 294 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 116 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم