تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعدل مسار الداتا بيز باستخدام الربط بالمعالج
#1
ازاى اعدل مسار الداتا بيز باستخدام الربط بالمعالج
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تستطيع التعديل من الـ Settings
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
بعدل عليها من ال setting بس مش قارية الداتا بيز


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
Scope=Application
هذا النوع لا يمكن التعديل عليه اثناء Run Time
ستحتاج الى معالجة الفئة Setting من الداخل Setting.vb
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك و عظيم سلطانك
في حل و ترحال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
ويمكن أيضا تعديل جملة الإتصال من خلال الملف app.config الموجود في الصورة التي أرفقتها.
عن مولا نا علي ابن أبي طالب عليه السلام :
أحصد الشر من صدر غيرك بقلعه من صدرك.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
لك هذه الهدية القيمة التي تريحك من العناء

اذهب الى ملف Setting.vb , و اضف هذه الخاصية في داخله
PHP كود :
       Public WriteOnly Property RunTimeConnectionString() As String
            Set
(value As String)
 
               My.Settings("yorConnectionString") = value
            End Set
        End Property 

حيث yorConnectioString = اسم المتغير الخاص بالاتصال لديك و المحفوظ في Setting 
الان يمكنك تغير الاتصال عبر استدعاء الخاصية السابقة و تعين قيمة لها في المكان الذي تريد تغير الاتصال فيه
PHP كود :
My.Settings.RunTimeConnectionString =ضع النص الجديد هنا 

بالتوفيق اخي
اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك و عظيم سلطانك
في حل و ترحال
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
ولا طريقة نافعة المسار اللى موجود فى ال app config زى مامتعدل
وفى setting .vb بردة المسار متعدل ومع ذلك مش بيفتح الداتا بيز

(05-09-16, 12:48 AM)ابو ليلى كتب : لك هذه الهدية القيمة التي تريحك من العناء

اذهب الى ملف Setting.vb , و اضف هذه الخاصية في داخله
PHP كود :
       Public WriteOnly Property RunTimeConnectionString() As String
            Set
(value As String)
 
               My.Settings("yorConnectionString") = value
            End Set
        End Property 

حيث yorConnectioString = اسم المتغير الخاص بالاتصال لديك و المحفوظ في Setting 
الان يمكنك تغير الاتصال عبر استدعاء الخاصية السابقة و تعين قيمة لها في المكان الذي تريد تغير الاتصال فيه
PHP كود :
My.Settings.RunTimeConnectionString =ضع النص الجديد هنا 

بالتوفيق اخي

مش نافعة بردة مش بيرضى يفتح الداتا بيز
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
ضع هذا الكود في الحدث Form1_Load  للواجهة الرئيسية للبرنامج
PHP كود :
   Private Sub Form1_Load(sender As ObjectAs EventArgsHandles MyBase.Load
        My
.Settings("Db_barCodeConnectionString") = "your ConnectionString"
 
   End Sub 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
(05-09-16, 12:33 PM)Adrees كتب : ضع هذا الكود في الحدث Form1_Load  للواجهة الرئيسية للبرنامج
PHP كود :
   Private Sub Form1_Load(sender As ObjectAs EventArgsHandles MyBase.Load
        My
.Settings("Db_barCodeConnectionString") = "your ConnectionString"
 
   End Sub 

مفيش فايدة بردة كتبت
  Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

        My.Settings("Db_barCodeConnectionString") = "C:\Users\omarweeka\Downloads\visual-basic\barcode-project-last\LCM-PROG\WindowsApplication1\WindowsApplication1\bin\Debug\Db-barCode.accdb"

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 1 82 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 37 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  تحديد مسار البرنامج atefkhalf2004 8 99 أمس, 03:23 AM
آخر رد: atefkhalf2004
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 220 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 57 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 37 05-12-16, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 73 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 185 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 130 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 105 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم