تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة فى الكود
#1
انا دلوقتى الكود عملتو عشان العميل مش مسطب اوفيس

يروح البرنامج محمل البرنامج ده AccessDatabaseEngine من رابط تمام

بس لما عملت الكود البرنامج بقى يفتح فاضى ومش بيجيب رسايل خالص ولا اى حاجه
والقاعدة موجوده فى فولدر البرنامج
هو ده الكود

كود :
           If ex.Message.ToString.ToLower.Contains("cannot open database it may not be a database that your application recognizes") Then


               MsgBox("حدثت مشكلة فى البرنامج و جارى تحميل ملف حل المشكلة الرجاء تيطيبة بعد اكتمال التحميل و عدم غلق البرنامج الا مع اكتمال التحميل", MsgBoxStyle.Information + MsgBoxStyle.OkOnly, "خطأ")
               My.Computer.Network.DownloadFile("https://download.microsoft.com/download/2/4/3/24375141-E08D-4803-AB0E-10F2E3A07AAA/AccessDatabaseEngine.exe", Application.StartupPath & "\AccessDatabaseEngine.exe")
               'كدة هيحمل الملف اللى هيصلح الرسالة التانية جنب البرنامج
               IO.File.Open(Application.StartupPath & "\AccessDatabaseEngine.exe", IO.FileMode.Open)
           ElseIf ex.Message.ToString.ToLower.Contains("the microsoft.ace.oledb.12.0 provider is not registered on the local machine")
               MsgBox("حدثت مشكلة فى البرنامج و جارى تحميل ملف حل المشكلة الرجاء تيطيبة بعد اكتمال التحميل و عدم غلق البرنامج الا مع اكتمال التحميل", MsgBoxStyle.Information + MsgBoxStyle.OkOnly, "خطأ")
               My.Computer.Network.DownloadFile("https://download.microsoft.com/download/2/4/3/24375141-E08D-4803-AB0E-10F2E3A07AAA/AccessDatabaseEngine.exe", Application.StartupPath & "\AccessDatabaseEngine.exe")
               IO.File.Open(Application.StartupPath & "\AccessDatabaseEngine.exe", IO.FileMode.Open)
           End If

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
الووووووووووووووو
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في فيجوال 2008 abudawoodd 1 33 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: silverlight
Photo مشكلة فى كود امر وارد الي مخزن كفاح 6 74 اليوم, 03:24 AM
آخر رد: مساعدة
  مشكلة في فيجوال استوديو 2015 هل يوجد حل ؟ soper 4 61 اليوم, 12:42 AM
آخر رد: soper
  [VB.NET] ممكن حل مشكلة الكود MOSTAFA.KAMEL 1 70 أمس, 09:37 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [سؤال] ما هو الخطأ في الكود التالي .. أرجو المساعدة abo_alaa315 0 34 أمس, 02:27 PM
آخر رد: abo_alaa315
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 2 57 21-01-17, 07:31 PM
آخر رد: Mohamed371
  [سؤال] مشكلة لنت فروم ورك مع برنامجى Mohamed371 0 33 19-01-17, 12:00 PM
آخر رد: Mohamed371
  [VB.NET] مشكلة في اضافة ايميلات لـlistbox 3asfa~mdmra 4 68 19-01-17, 12:14 AM
آخر رد: 3asfa~mdmra
  [VB.NET] يرجى التعديل على الكود dubai.eig 4 78 18-01-17, 05:25 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] مشكلة بسيطة جداً timer 3asfa~mdmra 4 97 15-01-17, 10:09 PM
آخر رد: 3asfa~mdmra

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم