تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عمل Setup او تحزيم لبروجكيت يحتوي SQl database بحيث يعمل على اي حاسبه لا تحتوي على SQ
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل عام وانتم بالف خير اعاده الله علينا وعليكم باليُمن والبركة
سؤالي كالتالي
عندي برنامج مصمم يقواعد بيانات SQL وفيجوال بيسك 2010 مطلوب اعمل اله تحزيم او Setup
في App.Config
مكتوب الكود التالي
 <connectionStrings>
        <add name="ALAAASSADY-PC.newdbase.dbo" connectionString="Data Source=ALAAASSADY-PC;Initial Catalog=newdbase;Integrated Security=True"
            providerName="System.Data.SqlClient" />
وجربت كود "Data Source = .\........etc " لم يعمل ايضا ...
     
      </connectionStrings>
كما موضح بالصور
وعند اكمال التحزيم وتنصيبه على حاسبه ثانيه (لا تحتوي على SQL وال برنامج فيجوال بيسك 2010) يطلع Error التالي :


A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server.
The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections.
(provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server) (Microsoft SQL Server, Error: 1326)

دورت في المواقع كثيرا ولم اجد
املي بالله اولا وفيكم ثانيا ان تساعدوني
ولكم جزيل الشكر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
شباب معقول محد عنده اجابة ؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اولا زلام تثبيت sql express على الجهاز التانى
وتحط على الجهاز التانى الداتا بيز والتقارير
كمان تغير اسم ده Data Source=ALAAASSADY-PC;
لان اسم الجهاز التانى مش نفس الاسم ده فلازم تحط اسم الافتراضى لل sql
الى هو

.\sqlexpress
يكون بالشكل ده
Data Source=.\sqlexpress;
ان شاء الله يشتغل معاك بالشكل ده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انت ممكن تخليها Compact
في المجلد App_Data
PHP كود :
<add name="ApplicationServices"
         
connectionString="data source=.\SQLSERVERTYPE;Integrated Security=SSPI;AttachDBFilename=|DataDirectory|\DataBaseName.mdf;User Instance=true"
         
providerName="System.Data.SqlClient" /> 
استبدل SQLSERVERTYPE على حسب قاعدة البيانات او اسم السيرفر لان في الكود اسم المستضيف راح يتعرف بشكل تلقائي
واستدل DATABASENAME باسم قاعدة البيانات اللي معك
وكلامي كله لن يتم قبل ان تكون مثبت SQLserver على جهاز العميل
سبحان الله والحمدلله ولا إله إلا الله والله أكبر
 رَبِّ اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ
Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
اشكر اجابتكم ... توصلت الى هذا الحل بعد معاناة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مطلوب تعديلات في هذه الاكواد بحيث تكون فعاله اكثر معتز الجازوي 2 69 28-11-16, 05:36 PM
آخر رد: معتز الجازوي
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,894 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  طريقة تحزيم التطبيق اليوم مبتدئة وغداً محترفة 1 115 12-11-16, 08:16 AM
آخر رد: اليوم مبتدئة وغداً محترفة
Rainbow [نقاش] [VB.NET] جعل المشروع يعمل تلقائي nabil-maher 4 154 05-11-16, 02:32 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  فيجوال 2015 لا يحتوي على ريبورت ؟ samira20 3 98 02-11-16, 10:14 PM
آخر رد: أبو عمر
Exclamation زر التراجع عن حفظ البيانات فى database noway 2 122 01-11-16, 06:01 PM
آخر رد: noway
  [VB.NET] إضافه نص الي صوره بحيث يكون اسفل الصوره بدون استقطاع اي جزء منها جوري 4 163 31-10-16, 08:56 PM
آخر رد: جوري
Information [VB.NET] طريقة عمل مربع حوار يعمل على ادخال صورة إلى قاعدة البيانات thevirus 1 73 24-10-16, 01:49 PM
آخر رد: Adrees
  [VB.NET] كيفية عمل كود ب vb.net يعمل على تحديث جميع السجلات في الداتا بيز بشرط معين thevirus 2 122 24-10-16, 06:45 AM
آخر رد: thevirus
  كيف اجعل برنامجى المصمم بالفيجوال ستوديو 2012 يعمل على ويندوز 10 : 64 بيت nabil.1710 7 175 18-10-16, 03:15 AM
آخر رد: nabil.1710

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم