تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيف احدث المعلومات في الداتا جريد
#1
السلام عليكم 
الفائدة للجميع
عملت تايمر يحدث كل 3 ثواني المعلومات في الداتا جريد ولكن مع كل تحديث يتغير كل شي يعني الدتا جريد تتحرك 
السؤال كيف اجعل التحديث بالخلفية بدون متتحديث كل الدتا جريد 
يعني تتغير المعلومات فقط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عندي برنامج مشابه للفكرة.
ضع مشروعك للتعديل عليه.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(09-10-16, 07:46 PM)mhmd_911 كتب : عندي برنامج مشابه للفكرة.
ضع مشروعك للتعديل عليه.

Dim cs As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source=" & SLibro & ";" & " Extended Properties='Excel 8.0;HDR=NO;IMEX=1'"
Dim dAdapter As New OleDbDataAdapter("Select * From [" & sHoja & "$] ", cs)
Dim datos As New DataSet
dAdapter.Fill(datos)
Dim dt As DataTable = datos.Tables(0)
For i As Integer = 0 To dt.Columns.Count - 1
dt.Columns(i).ColumnName = dt.Rows(0).Item(i)
Next
Dim dr As DataRow = dt.Rows(0)
dr.Delete()
With index.DataGridView
.Columns(0).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.BottomLeft
.Columns(1).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
.Columns(0).Width = 100
.Columns(1).Width = 100
End With
index.DataGridView.DataSource = dt

تفضل اخي 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هل من جديد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عندي احتجت اسوي تحديث وعملت button
ووضعت كود يمسح بيانات الداتا جريد ويعيد البيانات من القاعدة

Me.ResTableAdapter.ClearBeforeFill = True
       Me.ResTableAdapter.Fill(Me.DatasetDataSet.res)
       MsgBox("تم تحديث السجلات")



وماشي الوضع معاي






[صورة مرفقة: 1469247709311.gif]
بكم نرتقي ونسأل الله لنا ولكم التوفيق ،،
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(12-10-16, 07:33 PM)hglogtd كتب : انا عندي احتجت اسوي تحديث وعملت button
ووضعت كود يمسح بيانات الداتا جريد ويعيد البيانات من القاعدة

Me.ResTableAdapter.ClearBeforeFill = True
       Me.ResTableAdapter.Fill(Me.DatasetDataSet.res)
       MsgBox("تم تحديث السجلات")



وماشي الوضع معاي

انا اقصد تحديث بدون ان تتحرك الدتا جريد تجد الرقم يتحدث فقط  يعني يتغير الرقم بدون مايعمل اخفاء للارقام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 50 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 168 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 120 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 93 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 58 17-11-16, 11:53 AM
آخر رد: Genius Live
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,897 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 89 15-11-16, 12:41 PM
آخر رد: محمود بكرى
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 277 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis
  [VB.NET] تفريغ داتا جريد tifagreet 5 103 09-11-16, 07:06 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم