تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيف احدث المعلومات في الداتا جريد
#1
السلام عليكم 
الفائدة للجميع
عملت تايمر يحدث كل 3 ثواني المعلومات في الداتا جريد ولكن مع كل تحديث يتغير كل شي يعني الدتا جريد تتحرك 
السؤال كيف اجعل التحديث بالخلفية بدون متتحديث كل الدتا جريد 
يعني تتغير المعلومات فقط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عندي برنامج مشابه للفكرة.
ضع مشروعك للتعديل عليه.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(09-10-16, 07:46 PM)mhmd_911 كتب : عندي برنامج مشابه للفكرة.
ضع مشروعك للتعديل عليه.

Dim cs As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" & "Data Source=" & SLibro & ";" & " Extended Properties='Excel 8.0;HDR=NO;IMEX=1'"
Dim dAdapter As New OleDbDataAdapter("Select * From [" & sHoja & "$] ", cs)
Dim datos As New DataSet
dAdapter.Fill(datos)
Dim dt As DataTable = datos.Tables(0)
For i As Integer = 0 To dt.Columns.Count - 1
dt.Columns(i).ColumnName = dt.Rows(0).Item(i)
Next
Dim dr As DataRow = dt.Rows(0)
dr.Delete()
With index.DataGridView
.Columns(0).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.BottomLeft
.Columns(1).DefaultCellStyle.Alignment = DataGridViewContentAlignment.MiddleCenter
.Columns(0).Width = 100
.Columns(1).Width = 100
End With
index.DataGridView.DataSource = dt

تفضل اخي 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هل من جديد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عندي احتجت اسوي تحديث وعملت button
ووضعت كود يمسح بيانات الداتا جريد ويعيد البيانات من القاعدة

Me.ResTableAdapter.ClearBeforeFill = True
       Me.ResTableAdapter.Fill(Me.DatasetDataSet.res)
       MsgBox("تم تحديث السجلات")



وماشي الوضع معاي






[صورة مرفقة: 1469247709311.gif]
بكم نرتقي ونسأل الله لنا ولكم التوفيق ،،
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
(12-10-16, 07:33 PM)hglogtd كتب : انا عندي احتجت اسوي تحديث وعملت button
ووضعت كود يمسح بيانات الداتا جريد ويعيد البيانات من القاعدة

Me.ResTableAdapter.ClearBeforeFill = True
       Me.ResTableAdapter.Fill(Me.DatasetDataSet.res)
       MsgBox("تم تحديث السجلات")



وماشي الوضع معاي

انا اقصد تحديث بدون ان تتحرك الدتا جريد تجد الرقم يتحدث فقط  يعني يتغير الرقم بدون مايعمل اخفاء للارقام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 7 261 27-12-16, 11:24 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  ماهو كود اضافة صفوف الداتا قرد الي قاعدة البيانات SQL SERVER معتز الجازوي 0 68 26-12-16, 05:13 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مساعده اريد كود لحذف عدد من الصفوف من الداتا قرد فيو وكذلك تنحذف من قاعدة البيانات معتز الجازوي 2 106 25-12-16, 01:44 PM
آخر رد: thevirus
  حشر سطر فى الداتا جريد فيو السيد الجوهري 8 156 23-12-16, 11:14 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 240 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 4 269 18-12-16, 05:00 AM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] تصفية داتا جريد tifagreet 2 85 18-12-16, 03:02 AM
آخر رد: tifagreet
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 2 128 08-12-16, 09:46 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 116 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 130 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم