تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين
#1
عندى داتا جريد فيو  مربوطة باكسس عند طريق المعالج ازاى بعد اما احدد تاريخين عن طريق datetimepicker يظهرلى الصفوف اللى بين التاريخين دول ويعدهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
يجب اضافة (Query) جديد الى الـ (DataTable) في الـ (DataSet) و تحدد شرط التاريخين في جملة الاستعلام و بعد ذلك تقوم بملأ الـ (DataSet) بجملة الاستعلام الجديدة
على العموم ان كان كلامي غير واضح بالنسبة لك اضف مثال و سيتم التعديل عليه بإذن الله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , ممدوح


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] طلب تعديل كود بحث من البحث في الاكسس الى البحث بالسكيول وشكراً m22sf 3 48 أمس, 01:39 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] مساعدة في نقل الصنف من شاشه البحث الي فاتوره الشراء gmailali 1 42 20-01-17, 11:00 PM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] كيف يتم البحث فى ليست فيو موجودة فى فورم اخر الماجيك مسعد 15 223 19-01-17, 08:33 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  مثال للبحث بين تاريخين مشكلة تستحق الاهتمام nabil.1710 30 754 28-12-16, 06:15 PM
آخر رد: nabil.1710
  مساعده اريد كود لحذف عدد من الصفوف من الداتا قرد فيو وكذلك تنحذف من قاعدة البيانات معتز الجازوي 2 111 25-12-16, 01:44 PM
آخر رد: thevirus
  [سؤال] كود البحث عن طريق اسم naden 2 177 15-12-16, 02:33 AM
آخر رد: naden
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 296 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 118 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  [VB.NET] كود البحث لا يظهر اي نتائج ولا اي اخطاء Asmaa adel 1 97 03-12-16, 09:41 AM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 130 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم