تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين
#1
عندى داتا جريد فيو  مربوطة باكسس عند طريق المعالج ازاى بعد اما احدد تاريخين عن طريق datetimepicker يظهرلى الصفوف اللى بين التاريخين دول ويعدهم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم
يجب اضافة (Query) جديد الى الـ (DataTable) في الـ (DataSet) و تحدد شرط التاريخين في جملة الاستعلام و بعد ذلك تقوم بملأ الـ (DataSet) بجملة الاستعلام الجديدة
على العموم ان كان كلامي غير واضح بالنسبة لك اضف مثال و سيتم التعديل عليه بإذن الله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , ممدوح


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 9 140 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  [VB.NET] كود البحث لا يظهر اي نتائج ولا اي اخطاء Asmaa adel 1 47 03-12-16, 09:41 AM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  [كود] تعديل كود البحث بين تاريخينب hglogtd 2 39 29-11-16, 01:37 AM
آخر رد: hglogtd
  البحث مثل جوجل Samosoft 4 60 29-11-16, 01:35 AM
آخر رد: Samosoft
  خطأ عند البحث khalid475 1 45 28-11-16, 06:23 PM
آخر رد: khalid475
  [سؤال] كود البحث عن طريق اسم naden 1 69 28-11-16, 02:05 PM
آخر رد: Adrees
  [VB.NET] مشكلة في كود البحث khalid475 14 220 11-11-16, 07:52 PM
آخر رد: khalid475
  مشكلة كبيرة فى طريح تاريخين من بعض عشان يجيبلى عدد الدقايق مابين التاريخين دول araxis 8 157 27-10-16, 08:23 PM
آخر رد: ممدوح
  التنقل بين الصفوف في الداتا جريد فيو makky 2 128 27-10-16, 07:17 PM
آخر رد: makky

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم