تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عايزة اربط الداتا جريد في الفيجوال بيسك .net باداة الريبورت فيور عشان تطلع التقرير
#1
السلام عليكم

احتاج للمساعدة 

المعطيات 

عندي برنامج للبنك بلغة الفيجوال بيسك دوت نت عبارة عن 7 شاشات لاضافة عميل والبحث عنه واضافة ايداعات واجراء سحب وعمل تقارير والبرنامج متصل بقاعدة بيانات سيكوال سيرفر

وقمت بعمل تقرير متصل بجدول Actions من جداول قاعدة البيانات عن طريق اداة الريبورت فيور

ازاى اربط اداة الريبورت فيور بالداتا جريد عشان تعرض لى الحقول اللى انا مختاراها بس في الداتا جريد

انا ضفت البرنامج اللي شغالة عليه وقاعدة البيانات عشان يكون اوضح

وربنا يجعله في ميزان حسانتكم


الملفات المرفقة
.rar   Bank Project.rar (الحجم : 772.89 ك ب / التحميلات : 32)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عفوا الموضوع غير واضح
يعنى انتى عايزه تعرضى البيانات اللى الجريد فى الطباعه ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
شكرا لرد حضرتك
انا عايزة اعمل تقرير يعرض لي حقول معينة من الجدول بشروط معينة احددها سواء عن طريق انى اضيف داتا جريد واعمل عليها جملة سليكت واربطها باداة التيم فيور زى ما كنت بعمل مع الداتا كنترول
او من غير الداتا جريد خالص والتقرير يطلع مباشرة باداة الريبورت فيور بس لكن برضه عن طريق تحديد حقول معينة وبشروط معينة
انا مش عارفة الكود اللى هيربط الداتا جريد بالريبورت فيور هيكون ازاى
ولو من غير الداتا جريد والتقرير يطلع مباشرة هيكون ازاى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 1 58 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: abid
  كيف يتم جعل اول سطر فى الداتا جريد فيو يظهر الرصيد السابق السيد الجوهري 1 99 أمس, 10:44 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 47 أمس, 06:31 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 2 54 08-12-16, 09:46 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  [VB.NET] اضافة التاريخ في الطباعة في الريبورت فيور hglogtd 8 95 08-12-16, 08:35 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
Information [VB.NET] مساعده في الفيجوال بيسك هل اقدر اسوي اكثر من فورم a_abdullah 4 98 07-12-16, 02:39 PM
آخر رد: a_abdullah
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 60 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  طريقة عمل قائمة خصائص شبية باالموجودةفي برنامج الفيجوال بيسك CLARO 1 60 07-12-16, 12:20 AM
آخر رد: amgad525
  طريقة نقل الفيجوال ستيديو من جهاز لاخر CLARO 1 41 06-12-16, 08:15 PM
آخر رد: محمد كريّم
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 25 528 05-12-16, 08:30 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم