تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مثال بسيط على تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال البرنامج
#1
Brick 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة 
اقدم لكم مثال بسيط جدا عن تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال عدد 2 Textbox
عن طريق اداة المتصفح اتمنى ان تنال اعجابكم 

هى فقط فقيرة الى بعض المزايا منها ليس لكل المواقع فقط للفيسبوك ولكن يمكنك تعديلها لتتماشي مع 
اى موقع او ادراج كومبو بوكس وتعديل على الاكواد ليتناسب مع معظم المواقع .
التحميل من المرفقات  Heart 


.zip   webcomp.zip (الحجم : 28.94 ك ب / التحميلات : 90)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: bahgat okasha
#2
جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
- التطبيق لو عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول

(23-11-16, 07:16 PM)bahgat okasha كتب : جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
-  التطبيق لو  عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form  closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي

رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول
ممكن تعدلوا على الكود السابق


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا هذا ما وجدتة وما زال هناك محاولات لتخطى هذه المشكلة

اشكركم على حسن مروركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [مثال] مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات ( تحديث) نسخ تلقائي للقاعدة حسب اليوم والساعة جميل علي 33 2,728 23-01-17, 10:50 PM
آخر رد: ausamaxp
Lightbulb [مثال] مثال ابلاغ عملائك بوجود تحديث للبرنامج Basil Abdallah 12 378 23-01-17, 10:49 PM
آخر رد: ausamaxp
  [مشروع] مثال لنشر تحديثات تطبيقك للعملاء سعود 15 7,607 23-01-17, 10:43 PM
آخر رد: ausamaxp
  برنامج تسجيل و تسجيل دخول رائع ahmedelkady 7 2,588 23-01-17, 02:45 AM
آخر رد: aboyasneen
  ابسط مثال للتصاريح سعود 38 5,958 10-01-17, 07:20 PM
آخر رد: solbi
  [مشروع] واخيرا تم ايجاد حل عند تكبير البرنامج على حسب كل الشاشات shado1796 8 2,936 26-12-16, 04:50 PM
آخر رد: IBRA939
  مثال تغيير ثيم البرنامج وقت التشغيل honest 3 600 26-12-16, 04:44 PM
آخر رد: IBRA939
  [مثال] مثال لإرسال الرسائل من الاجهزة الفرعية الى برنامج سيرفر ابو ليلى 0 118 25-12-16, 07:14 PM
آخر رد: ابو ليلى
  [مشروع] مثال حجز من المنتدى القديم سعود 13 3,163 25-12-16, 06:04 PM
آخر رد: IBRA939
  @@@ تركيب البرنامج على جهاز واحد فقط @@@ @@أبورائد@@ 16 6,713 25-12-16, 04:23 PM
آخر رد: IBRA939

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم