تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مثال بسيط على تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال البرنامج
#1
Brick 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة 
اقدم لكم مثال بسيط جدا عن تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال عدد 2 Textbox
عن طريق اداة المتصفح اتمنى ان تنال اعجابكم 

هى فقط فقيرة الى بعض المزايا منها ليس لكل المواقع فقط للفيسبوك ولكن يمكنك تعديلها لتتماشي مع 
اى موقع او ادراج كومبو بوكس وتعديل على الاكواد ليتناسب مع معظم المواقع .
التحميل من المرفقات  Heart 


.zip   webcomp.zip (الحجم : 28.94 ك ب / التحميلات : 67)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: bahgat okasha
#2
جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
- التطبيق لو عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول

(23-11-16, 07:16 PM)bahgat okasha كتب : جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
-  التطبيق لو  عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form  closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي

رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول
ممكن تعدلوا على الكود السابق


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا هذا ما وجدتة وما زال هناك محاولات لتخطى هذه المشكلة

اشكركم على حسن مروركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ربط البرنامج بالسكانر و المسح الضوئي صبري زينوبي 11 681 منذ 2 ساعة مضت
آخر رد: صبري زينوبي
Rainbow مثال - جلب رقم المعالج لإستخدامه في حماية البرامج من النسخ Genius Live 15 4,617 07-12-16, 12:04 AM
آخر رد: ali.alfoly
  [مثال] مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات ( تحديث) نسخ تلقائي للقاعدة حسب اليوم والساعة جميل علي 28 2,350 06-12-16, 09:34 PM
آخر رد: مبتدئه برمجه
Smile مثال دلع عميلك سعود 14 6,173 06-12-16, 09:31 PM
آخر رد: مبتدئه برمجه
  مثال: كيفية اقتطاع صورة من صورة أخري بإستخدام الماوس silverlight 7 303 05-12-16, 01:27 AM
آخر رد: ali.alfoly
  [VB.NET] برنامج كيفية حماية البرنامج من استخدامه اكثر من مرة shwehdi4pc 3 321 02-12-16, 06:39 PM
آخر رد: adooolah2011
  [مثال] مثال صغير .. لعرض داتا جريد لقاعدة بيانات وطباعتها boudyonline 3 934 15-11-16, 02:15 PM
آخر رد: marwen
  [كود] مثال بسيط للبحث عن كلمة او حرف داخل نص vb_net 4 1,624 17-10-16, 09:48 PM
آخر رد: adad
  مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات mysql صبري زينوبي 2 229 29-09-16, 05:06 PM
آخر رد: صبري زينوبي
Rainbow مثال - استيراد البيانات من Excel إلي ListView Genius Live 7 3,455 28-09-16, 01:16 AM
آخر رد: adel27

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم