تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] محتاج barcode activex for vb6 ويكون شغال مش demo
#1
السلام عليكم
اخواتى الكرام 
محتاج ضرورى barcode activex for vb6 ويكون شغال مش demo
او حد يقول لى كيفية استخدام font barcode  لان السكانر مش يقراءه محتاج encoder
او أيضا لو فيه حد عمل فعلا مشروع به الباركود فى فيجوال بيسك 6 ممكن يفيدنى
ولكم جزيل الشكر و الاحترام
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"& textbox1.text &"*" حيث التكيست به الكود المراد عرضه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: migooo , ممدوح , ممدوح , Ahmed_Mansoor , Ahmed_Mansoor
#3
(06-11-16, 11:20 AM)محمود بكرى كتب : اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع  بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"&  textbox1.text  &"*"   حيث التكيست به الكود المراد عرضه

شكراً استاذ محمود بكرى بس مش نافع فى فيجوال بيسك6
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(07-11-16, 03:17 AM)migooo كتب :
(06-11-16, 11:20 AM)محمود بكرى كتب : اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع  بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"&  textbox1.text  &"*"   حيث التكيست به الكود المراد عرضه

شكراً استاذ محمود بكرى بس مش نافع فى فيجوال بيسك6

الاستاذ محمود عملت اللى حضرتك قلت عليه و الماسحه قرأت الكود ولكن طلع لى *0* الرقم صفر فى حين ان الرقم غير دا خالص

(07-11-16, 05:02 AM)migooo كتب :
(07-11-16, 03:17 AM)migooo كتب :
(06-11-16, 11:20 AM)محمود بكرى كتب : اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع  بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"&  textbox1.text  &"*"   حيث التكيست به الكود المراد عرضه

شكراً استاذ محمود بكرى بس مش نافع فى فيجوال بيسك6

الاستاذ محمود عملت اللى حضرتك قلت عليه و الماسحه قرأت الكود ولكن طلع لى *0* الرقم صفر فى حين ان الرقم غير دا خالص

شكرا جزيلا استاذ محمود نفعت تمام بعد عدة محاولات و البركة طبعا فى حضرتك اللى وضعت قدمى على اول الطريق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
قم بتحديد الخط بالكود قبل امر الطباعة الطباعة
textbox1.Font = "Code39"

يجب ان تكون الطابعة اعدة سابقا لتقبل الخط Code39 او اذهب الى تفضيلات الطباعة لطابعة الباركود واعتمد الخط Code39
وايضا ارفع او غمق الخط من تفضيلات الطباعة - الخاصية Darkness الى اعلى دقة ممكن

وبالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , Ahmed_Mansoor , migooo , migooo
#6
(07-11-16, 05:02 AM)migooo كتب :
(07-11-16, 03:17 AM)migooo كتب :
(06-11-16, 11:20 AM)محمود بكرى كتب : اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع  بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"&  textbox1.text  &"*"   حيث التكيست به الكود المراد عرضه

شكراً استاذ محمود بكرى بس مش نافع فى فيجوال بيسك6

الاستاذ محمود عملت اللى حضرتك قلت عليه و الماسحه قرأت الكود ولكن طلع لى *0* الرقم صفر فى حين ان الرقم غير دا خالص

(07-11-16, 05:02 AM)migooo كتب :
(07-11-16, 03:17 AM)migooo كتب :
(06-11-16, 11:20 AM)محمود بكرى كتب : اخى الغالى انا عملت المشروع بفيجول بيسك دوت نت بس جرب يمكن يمشى معاك الموضوع  بسيط هو انك تحط الباركود بين نجمتين * *
مثال الاتى "*"&  textbox1.text  &"*"   حيث التكيست به الكود المراد عرضه

شكراً استاذ محمود بكرى بس مش نافع فى فيجوال بيسك6

الاستاذ محمود عملت اللى حضرتك قلت عليه و الماسحه قرأت الكود ولكن طلع لى *0* الرقم صفر فى حين ان الرقم غير دا خالص

شكرا جزيلا استاذ محمود نفعت تمام بعد عدة محاولات و البركة طبعا فى حضرتك اللى وضعت قدمى على اول الطريق
لا شكر على واجب اخى migooo فكلنا نتعلم من بعض وبالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , Ahmed_Mansoor , Ahmed_Mansoor


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  محتاج امثلة للمصفوفات vb6 كنونو 0 22 أمس, 02:41 PM
آخر رد: كنونو
  محتاج مساعدتكم في فورم البحث وفورم تسجيل الدرجات للطالب مصعب القرشي 4 210 15-06-16, 12:06 AM
آخر رد: مصعب القرشي
  محتاج برنامج ارشفه الكترونية مفتوح المصدر رجل الكهرباء 25 1,693 10-05-16, 12:13 AM
آخر رد: محمد ئوزبك
  [vb6.0] Run-time Error '429' ActiveX component can't create object علاء الدين 2 2,029 17-07-14, 01:25 PM
آخر رد: علاء الدين

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم