تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم اساتذتنا

هذا الكود يقوم بانشاء فولدر فى مسار محدد و يعمل معى جيدا

Imports System.Management
Public Class form1



و هذا فى زر امر
 System.IO.Directory.CreateDirectory("C:\Program Files\nabil")


و لكن فى بعض الاجهزة محمية و هذا الكود لا يفلح معها 



فهل ممكن تعديل الكود لانشاء الملف دون تعديل اعدادات الويندوز
و شكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
   

   

   

   

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
شكرا اخى على الرد 

اعذرنى لسوء فهمى

انت ظللت كود به جمله شرطية if و كتبت على الصورة   ترجم

هل تقصد اقوم بترجمتها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 
   

واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , nabil.1710
#5
(07-11-16, 06:03 PM)zinom كتب : تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 


واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
جزاكم الله خيرا اخى الكريم قد تم المطلوب و شكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: zinom


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 25 500 أمس, 08:30 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] مساعدة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 1 62 28-11-16, 02:11 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  مسار قاعدة البيانات في التكست بوكس hglogtd 2 74 19-11-16, 02:19 AM
آخر رد: hglogtd
  عمل شاشة تسجيل دخول لبرنامج عبر فيجوال بيسك 2008 hishamdafer 2 108 12-11-16, 06:39 PM
آخر رد: thevirus
  إضافة مسار لمستند الوورد للوصول إليه بشكل أسرع أبووسم 4 131 10-11-16, 10:32 PM
آخر رد: أبووسم
  [سؤال] حذف او تحميل ملف بمسار محدد Program KSA 3 116 10-11-16, 08:17 PM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] بخصوص الطباعه لشي محدد adel27 6 130 10-11-16, 05:51 PM
آخر رد: adel27
  اريد مساعدة في التعامل مع هذا الموقع بالفيجوال بيسك soper 2 83 03-11-16, 07:08 PM
آخر رد: soper
  ستايل البريد الالكتروني المرسل بالفيجوال بازيك صبري زينوبي 2 90 30-10-16, 06:22 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] عايزة اربط الداتا جريد في الفيجوال بيسك .net باداة الريبورت فيور عشان تطلع التقرير Asmaa adel 2 106 25-10-16, 11:42 PM
آخر رد: Asmaa adel

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم