تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة
#1
عامل برنامج رابط ماببن الداتا جريد فيو والاكسس عن طريق المعالج ساعات لما الكهربا بتقطع مرة واحدة عن الكمبيوتر وبفتح تانى الاقى الداتا اتلغبطط مرة واحدة فى ملف الاكسس وفى البرنامج مع انى بعمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتوقع عمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer سببلك مشكلة

ايه الحفظ اللي كل ثانية، اول مرة اشوف مبرمج بيعمل كدا!

معقول كل ثانية معقول!
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
التايمر محطوط فية شرط معين كل ثانية اتحقق بيسيف متحققش مبيسيفش
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخي الكريم - لوهله ارجو ان تضع نفسك مكان اي شخص يريد المساعده
كيف لي ان اساعدك وانت لم تعرض مشكلتك - اين هي المشكله
- يعني انت بتقول انك رابط الداتا جريد بالاكسس عن طريق المعالج # يعني ايه - ارجو ان تشرح الطريقه لاستفيد منك
-يعني ايه الداتا اتلخبطتت - تلخببط - بانهو شكل - يعني الاي دي مكان الاسم ده قاصدك والا ايه - باردو ما فهمتش النقطه دي
---------- رجاء انا لا اعدل عليك - ولكن.......
كان الاولي انك تفولي -- ده الشكل الطبيعي للداتا - وده لما الكهربه بتقطع
وده الكود الي انا بستخدمه
ممكن لما تشرح بالطريقهد دي تلاقي نفسك وصلت للحل لوحدك
واعقد ان الي هيساعد هيفهم
------------------------------------------
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أبو عمر
#5
يعنى انا عامل البرنامج اول اما بيفتح بيقرا اخر سطر فى الداتا جريد فيو تمام واالقيم الى فى اخر سطر دى بتتحط فى كذة تكست بوكس عند فتح البرنامج ساعات بقى يجبلى قيم تانية من سطر تانى اللى هومثلا متعلم علية بالاسود مع انى مش دى اخر داتا انا دخلتها


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي

ممكن ترفق الكود المستخدم
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  إختبار كود علي نسخة الكمبيوتر لديكم silverlight 2 30 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: silverlight
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 22 أمس, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 175 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 97 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 60 17-11-16, 11:53 AM
آخر رد: Genius Live
  جعل مفتاح انتر يعمل عمل مفتاح تاب مع الداتا جريد فيو cvcvcv 7 1,902 15-11-16, 09:00 PM
آخر رد: samnaj00
  كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير معتز الجازوي 1 90 15-11-16, 12:41 PM
آخر رد: محمود بكرى
  استدعاء داتا من الداتا بيز عن طريق المعالج araxis 14 287 15-11-16, 07:17 AM
آخر رد: araxis
  كيف يمكن الذهاب لصف جديد فى الداتا جريد فيو walkady 0 68 06-11-16, 11:31 PM
آخر رد: walkady

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم